Olet täällä

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa

Jaa +

Uutinen | 28.3.2017

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa elokuussa 2017 alkavaan työsuhteeseen.

Työ jatkuu toukokuulle 2017 saakka ja sitä tehdään 18,75 tuntia viikossa. Työn ohessa on mahdollista opiskella.

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Tylkkäriin kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen (Facebook, Twitter, Instagram).

Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa, vankkaa suomen kielen osaamista ja idearikkautta sekä someosaamista. Eduksi katsotaan kokemus videoiden kuvaamisesta ja leikkaamisesta sekä vahva englannin kielen taito.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle. Toimitusharjoittelijan palkkaus on Journalistiliiton työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.4. klo 23.59 osoitteeseen Turun ylioppilaslehti, Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku tai sähköpostilla: tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Harjoittelijahaku".

Liitä mukaan kolme juttunäytettä ja kerro, miksi juuri sinä olisit erinomainen toimitusharjoittelija Turun ylioppilaslehteen. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen ja toimitettujen työnäytteiden perusteella.

Turun yliopiston ylioppilaskunta korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätiedot: päätoimittaja Nella Keski-Oja, puh. 045 356 4517