Olet täällä

Turun ylioppilaslehti hakee järjestöjä jakamaan lehteä keväällä 2022

Hakukuulutus | 20.10.2021

Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin ja TYS:n kohteisiin keväällä 2022.

Ständijako

Tylkkärillä on noin 30 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja kaupunkia. Palkkio kevään kolmen telinejakelun hoitamisesta on yhteensä 400 euroa.

TYS-jako

Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Tammi-toukokuulle 2022 jakoa toteuttamaan valitaan kaksi järjestöä, joista molemmilla on kaksi jakokertaa (viimeinen jakokerta on yhteinen).
Järjestölle maksetaan yhteensä 600 euron palkkio.

Kaupunkijako

Kaksi kertaa vuodessa julkaistava kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Kevään kaupunkinumeron jaosta maksetaan 500 euron palkkio.

Yleistä

Lehti ilmestyy kevään aikana yhteensä kolme kertaa tammikuun ja toukokuun välillä. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on yleensä ilmestymisviikon perjantai. Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin ja työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle. Edellytyksenä on myös, että TYYn järjestöllä on Y-tunnus ja että TYYn järjestö on ennakkoperintärekisterissä. Y-tunnus ja tieto ennakkoperintärekisteriin kuulumisesta tulee kirjata hakemukseen. Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee lähettää viimeistään 1.11.2021 klo 23.59 sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Jakeluhakemus kevät 2022”.

Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko ständi-, TYS- vai kaupunkijakajan tehtävää vai kaikkia niistä.

Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta marraskuun 2021 aikana.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Teemu Perhiö (tyl-paatoimittaja@utu.fi), puh. 045 356 4517