Olet täällä

Turun ylioppilaslehti hakee jakajia

Hakukuulutus | 26.4.2016

Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin, TYS:n kohteisiin ja kaupunkijakoon syksylle 2016.

  • Ständijako: Tylkkärillä on noin 20 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja muutama kaupungin keskustassa. Palkkio syksyn neljän telinejakelun hoitamisesta on 500 euroa.
  • TYS-jako: Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Syksylle 2016 jakoa toteuttamaan valitaan yhteensä kaksi järjestöä, joista molemmilla on kaksi jakokertaa. Yhdestä TYS-jakokerrasta maksetaan 300 euron palkkio.
  • Kaupunkijako: Tylkkärin kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Syksyn kaupunkinumero ilmestyy syyskuun 30. päivä. Kaupunkijaosta maksetaan 500 euron palkkio.

Lehti ilmestyy syksyn aikana yhteensä neljä kertaa. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on ilmestymisviikon torstai tai perjantai.

Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin sekä työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle. Valinnassa otetaan huomioon myös hakijoiden aikaisempien vuosien jakovuorot.

Edellytyksenä on myös, että järjestöllä on Y-tunnus ja että se on ennakkoperintärekisterissä. Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee toimittaa maanantaihin 9.5.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi.
Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko Ständi-, TYS- vai kaupunkijakajien tehtävää vai kaikkia.
Sähköpostin otsikoksi ”Ständijako”/”TYS-jako”/”Kaupunkijako”

Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta toukokuun aikana.

Lisätietoja:

Päätoimittaja Lauri Hannus, puh. 045 356 4517