Olet täällä

Turun ylioppilaslehden jakajien hakukuulutus vuodelle 2015

Jaa +

Uutinen | 27.1.2015
Turun ylioppilaslehti Tylkkäri

Onko yhdistyksenne kiinnostunut jakamaan Turun ylioppilaslehteä vuonna 2015 TYS:n asuinkohteisiin tai Turun keskustaan?

Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin muun muassa Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Jakopäivä on ilmestymisviikon torstai tai perjantai. Maalis-joulukuulle 2015 jakoa toteuttamaan valitaan yhteensä kolme yhdistystä, joista kahdella on kaksi ja yhdellä kolme jakokertaa. Kolmen jakokerran yhdistys arvotaan.

TYS-jaosta maksetaan 280 euron palkkio per jakokerta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää, että yhdistyksellänne on käytössä auto ja riittävästi aktiivisia jakajia.

Kaksi kertaa vuodessa julkaistava kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Kaupunkinumerot ilmestyvät maalis- ja syyskuussa. Kevään ja syksyn kaupunkinumeroiden jakoa toteuttamaan valitaan kaksi eri yhdistystä. Kaupunkijaosta maksetaan 500 euron palkkio. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää, että yhdistyksellänne on käytössä auto ja riittävästi aktiivisia jakajia.

Hakemukset TYS- ja kaupunkijakajiksi tulee palauttaa tiistaihin 10.2. mennessä osoitteeseen tyl@utu.fi tai suoraan Turun ylioppilaslehden toimitukseen. Sähköpostin otsikoksi ”Jako2015”.

Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko TYS- vai kaupunkijakajien tehtävää vai molempia.

Lisätietoja:

Päätoimittaja Lauri Hannus
p. 045 356 4517