Olet täällä

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee tapahtumatuottajaa

Hakukuulutus | 4.10.2021

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee TAPAHTUMATUOTTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on 25 tuntia viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian marraskuussa 2021 ja päättyy 31.5.2022.

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn, johon saat tukea ylioppilaskunnan toimistolta. Tapahtumien toteutukseen liittyvät työtehtävät painottuvat ajallisesti tapahtumien yhteyteen.

Tapahtumatuottajatehtäviin kuuluvat muun muassa

  • TYYn vuosittaisten tapahtumien (esimerkiksi itsenäisyyspäivän juhlallisuudet, ylioppilaskuntien yhdistymisen vuosipäivä ja TYYlikäs vappu) sekä ylioppilaskunnan 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumien käytännön järjestelyiden hoitaminen,
  • tapahtumien ohjelman, viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu,
  • tapahtumien järjestämisessä auttavien vapaaehtoisten rekrytointi ja ohjaaminen,
  • ylioppilaskunnan yritysyhteistyön koordinointi.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ylioppilaskunnan viestintäasiantuntijan ja hallituksen kanssa.

Edellytämme sinulta

  • organisointi-, yhteistyö- ja stressinsietokykyä
  • aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • kokemusta tilaisuuksien järjestämisestä
  • hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja
  • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme opiskelijatapahtumien tuntemuksen, kokemuksen vapaaehtoisten ohjaamisesta sekä kiinnostuksen TYYn yrityssuhteiden kehittämiseen.

Peruspalkka on 1542,07 euroa kuukaudessa + mahdolliset kokemus- ja tutkintolisät. Työaika on 25 tuntia viikossa. Työsuhde-etuihin kuuluu osittainen lounas- ja virike-etu. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 25.10.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi merkintä ”tapahtumatuottajan haku”.

Parhaat hakijat haastatellaan viikoilla 43 ja 44, ja valinta tehdään TYYn hallituksen kokouksessa 5.11.2021. Perehdyttäminen järjestetään työsuhteen alussa.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

 

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

 

Lisätiedot:

Työsuhteesta: pääsihteeri Petra Peltonen, tyy-paasihteeri@utu.fi, 0400551931

Tehtävästä: tapahtumatuottaja Laura Forsman, tyy-tapahtumatuottaja@utu.fi, 0447804311

 

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä. Ylioppilaskunnalle lähetetyt työhakemukset ovat julkisia lain viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999) nojalla.