Olet täällä

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee markkinointikoordinaattoreita vuodelle 2017

Hakukuulutus | 12.1.2017

Haluatko loistavan mahdollisuuden päästä kokeilemaan siipiäsi myyjänä ja saada tästä työkokemusta työelämään? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea markkinointikoordinaattoriksi, joita etsimme 1-5 kappaletta. Työssä pääset neuvottelemaan sopimuksista ja tapaamaan yritysten edustajia, jota tehdään tiiviissä yhteistyössä hallituksen yritysyhteistyövastaavan kanssa.

Markkinointikoordinaattorien tehtäviin kuuluu:

  • Yritysyhteistyöpakettien myyntiä yrityksille
  • Yhteistyökumppanuuksien ylläpitoa
  • Kehittää toimintaa yhteistyössä hallituksen yritysyhteistyövastaavan ja mahdollisten muiden markkinointikoordinaattorien kanssa

Edellytämme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Olet rohkea tarttumaan puhelimeen ja pystyt sopimaan tapaamisia. Aiempaa myyntikokemusta ei vaadita mutta se katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet ulospäin suuntautunut ja myyntihenkinen.

Markkinointikoordinaattoreille maksetaan provisiopalkkaa 20 % jokaisesta myydystä sopimuksesta. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2017 ajan. Markkinointikoordinaattorien esimiehenä toimii TYYn pääsihteeri.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 26.1.2017 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-jarjestosihteeri@utu.fi. Valinta tehdään hallituksen kokouksessa 2.2.2017 ja työ alkaa tämän jälkeen.

Lisätietoja:
Matias Virta, Yritysyhteistyövastaava
+358 50 4002806
tyy-ay@utu.fi