Olet täällä

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee järjestöä tarjoilemaan sitseillä 9.9.2017

Jaa +

Hakukuulutus | 30.5.2017

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee järjestöä/järjestöjä tarjoilutehtävään lauantaina 9.9.2017 järjestettäville laulukirjan julkistamissitseille. Järjestö voi hakea tehtävään yksin tai yhdessä toisen järjestön kanssa. Tarjoilijoita tarvitaan yhteensä viisi (5), joista yksi toimii tarjoilijoiden esimiehenä ja yhdyshenkilönä. Sitsit järjestetään Q-talolla (Nummen puistokatu 2, Turku) ja työaika ajoittuu 16.00-23.30 väliin.
 

Edellytämme hakevalta taholta:

1. Viittä (5) tarjoilijaa, joista:

  • Yksi (1) toimii tarjoilijoiden esimiehenä ja on ennalta nimetty henkilö, jonka nimi ja puhelinnumero tulee ilmoittaa viimeistään 20.8.2017 TYYn opiskelijakulttuurivastaavalle yhteydenpitoa ja ohjeistusta varten. Esimiehen tulee olla paikalla 15.30. Esimiehenä toimivalla tulee olla kokemusta sitsien järjestämisestä ja sitseillä tarjoilusta ja hän on vastuussa siitä, että muut tarjoilijat saavat myöhemmin toimitettavan ohjeistuksen ja toimivat ohjeistuksen mukaisesti.  
  • Lisäksi yhden (1) tarjoilijan tulee olla B-ajokortillinen ja ajovalmiudessa koko tapahtuman ajan, esimies ei voi toimia tässä tehtävässä.
  • Kolme (3) muuta tarjoilijaa. Tarjoilijoiden tulee olla paikalla viimeistään 16.00 (pois lukien esimies, jonka tulee olla paikalla jo 15.30). Kaikilta tarjoilijoilta edellytetään jonkinlaista kokemusta sitseistä ja/tai tarjoilemisesta.

2. Autoa, jonka käyttökorvaus sisältyy maksettavaan palkkioon.

3. Järjestöllä tulee olla voimassa oleva y-tunnus ja sen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, tai asia täytyy olla vähintäänkin vireillä.

 

Tarjoilijoiden tehtäviin kuuluvat:

1. Sitsiruokien nouto pitopalvelulta ja ruoan tarjoilu

  • Alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytiin. Ruoat tulevat valmiina pitopalvelulta, mutta tarjoilijoiden tehtäviin kuuluu jälkiruoan yhteydessä tarjoiltavan kahvin ja teen keittäminen.
  • Sitseillä ei tarjoilla alkoholia ja kahvi/tee tarjoillaan noutopisteeltä, joten juomien tarjoilua pöytiin sitseillä ei ole. Tarjoilijoiden tulee kuitenkin huolehtia pöytien vesikannujen täyttämisestä, sekä tyhjien tölkkien ja pullojen siivoamisesta pöydistä.

2. Siivoaminen

  • Keittiön loppusiivous ja salin tyhjentäminen. Salin siivoamisessa auttaa TYYn järjestäjätaho.
  • Muut mahdolliset sitseillä ilmenevät siivoustehtävät (esim. kaatuneiden juomien pyyhkiminen yms).
  • Pitopalvelun lämpölaatikoiden palauttaminen seuraavana päivänä tai muuna sovittuna aikana.

3. Muut mahdolliset sitsien aikana ilmenevät järjestelyt

  • Esimerkiksi paikkakorttien asettaminen pöytiin ennen sitsejä

 

Edellytämme myös hakevalta järjestöltä sitoutumista tehtävään yllämainittujen seikkojen lisäksi. Järjestölle maksetaan tehtävän hoitamisesta 200,00 euron suuruinen palkkio, sen lisäksi tarjoilijoille on varattu ruoat ja juomat paikan päällä sekä TYYn uusi laulukirja omaksi. Järjestö laskuttaa palkkion yhteyshenkilölle toimitettavan ohjeistuksen mukaisesti sitsien jälkeen.

Haku aukeaa keskiviikkona 31.5. ja päättyy sunnuntaina 11.6. klo 23.59. Hakemukset lähetetään lomakkeella, joka löytyy TYYn nettisivuilta osoitteesta: http://tyy.fi/fi/hakulomake-laulukirjan-julkistamissitsien-tarjoilutehta... ja alla olevasta linkistä.

Hakemukseen ►

Hallitus tekee päätöksen hakemusten pohjalta kokouksessaan 15.6., jonka jälkeen päätös valinnasta lähetetään lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Valintakriteereinä ovat järjestön soveltuvuus ja motivaatio kyseiseen tehtävään sekä palkkion tarve järjestön varainhankinnalle.

 

Lisätietoja antaa:

TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava

Saana Kallio
tyy-kulttuuri@utu.fi
+358 44 796 1061