Olet täällä

Turun yliopiston ylioppilaskunnan ympäristösiipeen haetaan jäseniä vuodelle 2016

Jaa +

Hakukuulutus | 17.3.2016

Tervetuloa mukaan tekemään TYYtä!

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee jäseniä vapaaehtoistoiminnan ryhmiin, siipiin. TYYn siivet ovat kolmen eri teeman ympärillä toimivia ryhmiä, jotka ovat mukana ideoimassa ja tekemässä ylioppilaskunnasta parempaa paikkaa. Siivissä sinulla on vapaus luoda uutta toimintaa ja muokata ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria sekä valvoa opiskelijan etua yliopistolla ja yhteiskunnassa.

TYY täydentää ympäristösiipeä

Ympäristösiipi edistää ympäristöystävällisiä toimintatapoja opiskelijoiden keskuudessa. Toiminta pitää sisällään muun muassa tapahtumien järjestämistä sekä tiedotustoimintaa.

Ympäristösiipeen haemme 0-2 jäsentä. Edellytämme hakijoilta motivaatiota ja innostusta tehtävään sekä kykyä ryhmässä toimimiseen. Erityinen kiinnostus siiven aihealueeseen tai aikaisempi kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Hakemukset siipiin toimitetaan TYYn nettisivuilta löytyvällä siipien rekrytointilomakkeella. Haku aukeaa 17.3.2016 ja päättyy 27.3.2016 kello 23.59. TYYn hallitus tekee päätöksen siiven täydentämisestä kokouksessaan 31.3.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoa siivistä kerrotaan TYYn nettisivuilla osoitteesta:
http://www.tyy.fi/fi/toiminta/siivet

Lisätietoja hakuprosessista:
Laura Aaltonen (tyy-kulttuuri@utu.fi)
TYYn hallituksen kulttuurivastaava 2016