Olet täällä

Turun Ohjaamo tarjoaa työllistymisen palveluita nuorille

Jaa +

Uutinen | 20.5.2015

Turun Ohjaamo tarjoaa 16 - 29-vuotiaille nuorille muun muassa työllistymisen palveluita sekä NuortenTurun tieto- ja neuvontapalvelut yhden toimipisteen kautta.

Turun Ohjaamo toimii matalan kynnyksen periaatteella niin, että palvelut ovat helposti nuoren saavutettavissa kaupungin keskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 25A (4.krs).

Asiakkaaksi voi tulla itse, kaverin kanssa tai vaikkapa opinto-ohjaajan tai oman sosiaalityöntekijän ohjaamana. Turun Ohjaamossa nuorelle tarjotaan palveluarvion jälkeen juuri sitä ohjausta ja palvelua mitä hän sillä hetkellä tarvitsee. Nuorten käytettävissä ovat tieto- ja neuvontapalvelu NuortenTurun (kaupungin nuorisopalvelut) sekä työllisyyspalvelukeskuksen KOHO-toiminnan palvelut.

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto tarjoaa Ohjaamossa ajanvarauksella palveluja asiakkaille, jotka tarvitsevat monialaista yhteistyötä ja yksilöllistä tukea työllistyäkseen avoimille työmarkkinoille. Nuoren tilanteesta riippuen nuorelle voidaan tarjota ajanvarauksella myös terveydenhoitajan palveluita tai koulutusneuvontaa oppilaitosyhteistyönä. Tärkeä osa Turun Ohjaamon toimintaa ovat toimipisteessä järjestettävät nuorten messut ja tapahtumat. Tapahtumia järjestetään kuukausittain ajankohtaisten teemojen mukaan esim. koulutushaku tai kesätyöt.

Tieto- ja neuvontapalvelu NuortenTurku