Olet täällä

Tule mukaan tekemään vuosijuhlia

Jaa +

Uutinen | 30.9.2015

Marraskuussa ylioppilaskunta juhlistaa perustamisensa vuosipäivää näyttävästi. Vuosijuhlaillallinen ja sitä edeltävä cocktail-tilaisuus muodostavat TYYn vuoden juhlavimman päivän.

Tänä vuonna vuosijuhlia vietetään 14.11.2015 Turun linnassa ja juhlan jälkeisenä päivänä silliaamiaista nautitaan TYYn saunalla. Vuosijuhlia edeltävällä viikolla tapahtuu kaikenlaista edustajiston juhlakokouksesta koko ylioppilaskunnan yhteisiin baaribileisiin. Vuosijuhlia ja juhlaviikkoa koordinoi tapahtumatuottaja Laura Aaltonen ja apuna toimii hallituksen kulttuurivastaava Riina Lumme.

Vuosijuhlien suunnittelu on jo pitkällä, mutta käytännön toteutukseen haetaan nyt avuksi vuosijuhlatiimiä.

Tänä vuonna tiimissä pääsee mm. suunnittelemaan silliaamiaista, kokeilemaan siipiään cocktail-tilaisuuden tarjoilijana ja järjestämään vuosijuhlaviikon tapahtumia. Tapahtumatiimit korvaavat TYYssä aiemmin toimineen kulttuurisiiven.

"Vuosijuhlien järjestämisestä saa hyvää kokemusta projektinhallinnasta ja pääsee näkemään työnsä jäljen hyvin konkreettisesti. Tuloksena on vuoden juhlavin päivä, jossa järjestelyjen on tärkeää kulkea sujuvasti", kuvaa aiemmin sekä TYYn että oman ainejärjestönsä vuosijuhlien tekemiseen osallistunut kulttuurivastaava.

Vuosijuhlatiimi aloittaa toimintansa heti kun sopivat henkilöt ovat löytyneet, mutta ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi ei vielä sido sinua mihinkään. Jätä siis yhteystietosi ja kerro, miten voisit tarjota apuasi. Ilmoittautuneisiin ottaa yhteyttä tapahtumatuottaja Laura.

► Jätä yhteystietosi ja tule mukaan vuosijuhlatiimiin