Olet täällä

Tilaa opiskelijakorttisi 1.8. alkaen – Digitaalisen kortin saat nyt ilmaiseksi

Jaa +

Uutinen | 1.8.2019

Upeita uutisia! Frank on uudistanut opiskelijakorttien hinnoittelua ja digitaalinen opiskelijakortti on nyt ilmainen! Lisäksi Frank lanseeraa Danske Bankin kanssa ISIC-kampanjan, jossa viiden vuoden kansainväisen ISIC -opiskelijakorttilisenssin saa käyttöönsä täysin ilmaiseksi maksuominaisuudelliseen opiskelijakortin yhteydessä! (Kampanjaetu koskee  Danske Bankin uusia asiakkaita)

Jos sinulla ei vielä sovellusta ole, liity kymmenien tuhansien muiden opiskelijoiden joukkoon ja lataa Frank App tästä: www.frank.fi/lataa!

Sovelluksesta on julkaistu myös uusi versio, jossa on paljon käytettävyysparannuksia ja muuta kivaa! Suosittelemmekin päivittämään sovelluksen heti kun mahdollista App Storesta tai Google Play -kaupasta parhaan käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja voit lukea frank.fi tai laittaa viestiä info@frank.fi!

P.S. Syksyn 2019 uudet opiskelijat: voitte tilata opiskelijakortin aikaisintaan elokuun alussa! Voit halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi Frankille ja he kertovat sinulle, kun voit tilata uuden opiskelijakorttisi: https://www.frank.fi