Olet täällä

Syksyn kandi, anna palautetta ‒ voita iPad Air 2

Jaa +

Uutinen | 26.1.2015

Miten tyytyväinen olet Turun yliopistoon?  Vastaa valtakunnalliseen Kandipalaute-kyselyyn 26.1.‒13.2. ja vaikuta opiskeluun Turun yliopistossa. Vastaajien kesken arvotaan iPad Air 2 ja leffalippupaketteja.

Turun yliopisto kerää palautetta tuoreilta kandeilta valtakunnallisella Kandipalaute-kyselyllä. Kyselyssä kerätään palautetta muun muassa opinnoista, opiskelutavoista, toimeentulosta ja tukipalveluista.

Kevään 2015 kierroksella kyselyn piiriin kuuluvat*) saavat maanantaina 26.1. sähköpostiinsa linkin, joka vie kyselylomakkeeseen. Annathan arvokasta palautetta: vastaamalla vaikutat aidosti, sillä kaikki saatu palaute käsitellään ja sen avulla kehitetään koulutuksen laatua Turun yliopistossa.

Kysely on ollut käynnissä syksystä 2013 saakka. Aiemmilla kyselykierroksilla kerätty palaute on saatettu nopeasti tiedekuntien käyttöön, joissa on ketterästi tartuttu kehittämistyöhön. Tulokset ja vastausten määrä vaikuttavat myös yliopiston rahoitukseen.

Turun yliopistossa kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan iPad ja elokuvalippupaketteja. Mikäli haluat osallistua arvontaan, kysely ohjaa sinut ulkopuoliselle sivustolle, jonne voit jättää yhteystietosi. 

Lisätietoa Kandipalaute-kyselystä löytyy osoitteesta intranet.utu.fi/kandipalaute.
Voit kysyä lisätietoa myös sähköpostitse kandipalaute@utu.fi-osoitteesta.


*) 1.8.‒31.12.2014 kandidaatintutkinnon suorittaneet opiskelijat