Olet täällä

Sampo Rouhiainen Turun ylioppilaslehden päätoimittajan sijaiseksi

Jaa +

Tiedote | 21.5.2015

Sampo Rouhiainen on valittu Turun ylioppilaslehden päätoimittajan sijaiseksi. Rouhiainen toimii päätoimittajana maaliskuuhun 2016 asti.

Turun ylioppilaslehti Tylkkäri saa uuden päätoimittajan maaliskuuhun 2016 asti. Kauppatieteitä opiskellut sekä luonto- ja ympäristöalan opiskelija Sampo Rouhiainen valittiin päätoimittajan sijaiseksi yksimielisesti Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa 20.5.2015.

30-vuotias Rouhiainen on entinen Tylkkärin toimittaja. Hän on työskennellyt muun muassa Turun Sanomissa, Puolustusministeriössä ja Turun yliopiston viestinnässä.

– Rouhiainen on monipuolinen toimitustyön ammattilainen, jolla on vahvoja näyttöjä toimittajan työstä sekä hyviä näkemyksiä ja ammattitaitoa lehden visuaalisesta tuotannosta, kertoo edustajiston puheenjohtaja Jukka Koivisto.

Tylkkärin nykyinen päätoimittaja Lauri Hannus jää opintovapaalle kesällä 2015. Päätoimittajan sijaiseksi haki kaikkiaan 11 henkilöä, joista lehden johtokunta haastatteli neljä hakijaa.

Turun ylioppilaslehti on Turun yliopiston ylioppilaskunnan julkaisu, joka ilmestyy 9 kertaa vuodessa syys- ja kevätlukukausien aikana. Lehden levikki on 9 000 kappaletta.
 

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, joka edistää toiminnassaan jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä. Ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa hoitaa seitsemänhenkinen hallitus, palkatut edunvalvonta-asiantuntijat ja muu palvelu- ja hallintohenkilökunta.

www.tylkkari.fi