Olet täällä

Opiskelijat saivat oman etusivun Turun yliopiston intraan

Jaa +

Uutinen | 9.8.2016

Turun yliopiston intrassa on jatkossa oma etusivunäkymä opiskelijoille. Näkymä toimii myös mobiililaitteilla.

Intranet ohjaa opiskelijan omalle sivulleen käyttäjätunnuksen perusteella, mutta opiskelija voi halutessaan tarkastella intran muitakin näkymiä. Uuden opiskelijan intraetusivun on tarkoitus helpottaa palveluiden löytymistä.

Opiskelijan etusivulta löytyvät opintoihin liittyvät asiat, kuten kurssit ja tentti-ilmoittautumiset, viestejä Moodle-oppimisympäristöstä sekä TYYn ja Turun yliopiston ajankohtaisia asioita.

Näin hyödynnät intran opiskelijanäkymän uutta toiminnallisuutta:

  • Päivitä alkava lukuvuosi sähköiseen opintosuunnitelmaasi (eHOPS): https://nettiopsu.utu.fi/hops/listaaHopsit.html. Tämän jälkeen saat intran etusivulle tiedon tulevista kursseistasi ja tenteistä ja muistat ilmoittautua niille ajoissa.
  • Ilmoittaudu tuleville kursseille nettiopsun ja moodlen kautta. Näin saat moodle-kurssit ja ilmoittautumisesi näkyviin etusivulle.
  • Ilmoittaudu tentteihin nettiopsussa ja näet ne etusivulla (jatkossa myös ilmoittautumiset sähköisiin tentteihin tulevat näkymään etusivulla).
  • Voit seurata myös lukuvuotesi opintopistekertymää reaaliaikaisesti etusivulta. Näin näet esimerkiksi kuinka lähellä olet lukuvuoden tavoitettasi tai ovatko opintotukeen vaaditut opintopisteet kasassa.

Anna palautetta:

Huomioithan, että opiskelijan intraetusivu on vielä kehitysvaiheessa ja tiedot voivat aluksi olla puutteellisia. Opiskelijoilta toivotaan aktiivista palautetta opiskelijan intraetusivun toiminnasta.

Palautetta voit antaa joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen it-palaute@utu.fi tai vastaamalla kyselyyn verkossa.

Linkki kyselyyn löytyy myös opiskelijan intraetusivulta.

Lue Turun yliopiston uutinen aiheesta.