Olet täällä

Onnea 40-vuotias Kieli- ja viestintäopintojen keskus!

Jaa +

Uutinen | 24.5.2019

Kuva: Hanna Oksanen 

Osallistuimme tiistaina Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen 40-vuotisjuhlaan. Teemme kiinteää yhteistyötä KieVin kanssa, ja yhteistyöhömme on vuosien varrella kuulunut muun muassa KieVin johdon ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajien yhteiset tapaamiset, yhdessä toteutettava palautekysely sekö opiskelijaedustajien osallistuminen uusien opettajien rekrytointipäiviin.

“Yhteistyö TYYn kanssa on aina ollut sujuvaa ja arvokasta. Säännöllisiin tapaamisiin on aina ilo mennä! Opiskelijat ovat keskeisessä asemassa kaikessa, mitä teemme. Tavoitteenamme on tukea ja auttaa opiskelijoita kehittämään kielen, kulttuurin, viestinnän ja työelämän taitoja, joita he tarvitsevat menestyksekkääseen opiskeluun yliopistossa ja sen ulkopuolella työelämässä. TYYn kanssa työskenteleminen monien vuosien ajan on auttanut meitä ymmärtämään opiskelijoiden muuttuvia tarpeita ja vaatimuksia ja TYYn avulla tiedämme miten ne voidaan ottaa huomioon parhaalla mahdollisella tavalla", johtaja Michael Nelson kommentoi TYYn ja KieVin välistä yhteistyötä.

Meille erityisen tärkeää on ollut, että opiskelijoilta kerätty palaute on käyty läpi yhdessä KieVin henkilökunnan kanssa, jolloin on voitu yhdessä pohtia, miten opiskelijoiden toiveet voisi parhaiten toteuttaa käytännössä. KieVi saa myös kiitosta lähiopetuksesta ja erilaisten oppijoiden huomioimisesta. Lisäksi pidämme erittäin tärkeänä sitä että kansainvälisten opiskelijoiden suomen kielen opintoihin käytetään resursseja, sillä suomen kielen taito on erittäin tärkeää työllistymisen ja integroitumisen näkökulmasta.   

Paljon onnea KieVi!

Lue TYYn puheenjohtaja Sini Saarisen puhe kokonaisuudessaan täältä

Lue Turun yliopiston uutinen 40-vuotiaasta KieVistä