Olet täällä

Onko sinun tuutorisi Supertuutori?

Jaa +

Uutinen | 11.10.2017
Vuoden 2016 Supertuutori Eeva Markkanen

Vuoden 2016 Supertuutori Eeva Markkanen: "Hymyllä pärjää pitkälle"

 

Supertuutorin tunnistaa siitä, että hän antaa uusille opiskelijoille jakamattoman huomionsa, näyttää kädestä pitäen opiskelijaravintolat ja vessat sekä tutustuttaa avuliaasti opiskelijaelämään.

Supertuutorilta saa tietoa tärkeistä kursseista, opiskelutekniikoista ja YTHS:stä. Supertuutori saa aikaan hyvän hengen ryhmässään ja neuvoo uusia opiskelijoita mielellään.

Ilmianna tuutorisi

Jos sinun tuutorisi täyttää nämä kriteerit ja on muutenkin toiminut esimerkillisenä opastajana yliopistomaailmaan, ilmianna hänet ylioppilaskunnalle!

TYY palkitsee syksyllä 2017 ehdotusten perusteella tehtävässään ansioituneen tuutorin ja julistaa hänet Turun yliopiston Supertuutoriksi. Etsimme myös kansainvälisiä opiskelijoita ohjannutta Kv-Supertuutoria.

Lähetä vapaamuotoinen ehdotusviesti yksin tai yhdessä tuutoriryhmäsi kanssa meille 1.11.2017 mennessä ja kerro, miksi juuri sinun tuutorisi on Supertuutori 2016. Voit täyttää joko sähköisen lomakkeen tai lähettää perustelusi sähköpostilla osoitteeseen tyy-ay@utu.fi. Ehdottajan on oltava vuonna 2017 opintonsa Turun yliopistossa aloittanut.

►Ehdota Supertuutoria 2017

Vuoden 2016 Supertuutoreista voit lukea täältä