Olet täällä

Nyytin loppuvuoden chatien aikataulut

Jaa +

Uutinen | 7.11.2019

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatteja järjestetään torstaisin klo 18 – 20.00.

Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä - tuu mukaan!

Chatissa jutellaan porukalla erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista ja ilmiöistä. Mukana juttelemassa on Nyytin vapaaehtoisia ja työntekijöitä. Jos olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin hyppää mukaan keskusteluun.

Marraskuussa chattaillaan seuraavasti:

to 14.11.           Aitoja kohtaamisia etsimässä. Chatissa jutellaan ihmissuhteista ja pohditaan keinoja aidompaan kohtaamiseen.

to 21.11.           Hur känna igen och hålla fast vid sina gränser? I kvällens chatt kan du dela tankar, erfarenheter och känslor om teeman.

to 28.11.           Miksi ja miten kohdata oma vihamme? Illan chatissa jutellaan mm. siitä, miten tunnistaa ja hyväksyä omat vihan tunteet.

to 12.12.           Ahdistaako? Chatissa jutellaan opiskeluun ja muuhun arkeen liittyvistä haasteista ja ahdistuksesta.

 

Chatit löytyvät sivuiltamme


Nyyti ry - Mielen hyvinvointia opiskelijoille. 

Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).