Olet täällä

Nyt voit hakea opiskelijatuutoriksi lukuvuodeksi 2015 - 2016

Jaa +

Uutinen | 2.2.2015
Hakuaika opiskelijatuutoriksi on käynnissä

Lukuvuoden 2015 - 2016 alussa aloittaville uusille opiskelijoille haetaan opiskelijatuutoreita 2.2. - 2.3.2015.

Voit hakea tuutoriksi kotimaisille opiskelijoille, kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille ja kansainvälisille vaihto-opiskelijoille.

Opiskelijatuutori on uusille opiskelijoille tärkeä tuki opintojen sujuvan ja mukavan alun varmistamisen kannalta. Tuutorina saat monella tavalla palkitsevan ja arvokkaan kokemuksen sekä opintopisteitä ja rahallisen korvauksen.

Suomalaisen tutkinto-opiskelijan tuutori tukee uusia opiskelijoita opintojen alkuun, esittelee opiskeluun liittyviä käytäntöjä ja tukipalveluita sekä ryhmäyttää opiskelijat osaksi yliopistoyhteisöä. Tuutoroinnista saat mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin ja CV:ssäkin arvostettua kokemusta pienryhmäohjauksesta.

Ulkomaalaisen tutkinto-opiskelijan tuutori on tärkeä tuki kansainvälisten maisteriohjelmien uusille opiskelijoille, joista suuri osa saapuu Turkuun eri puolilta maailmaa. Näin ystäväpiirisi laajenee ja kielitaitosi kohentuu.

Vaihto-opiskelijan tuutorin tehtävänä on auttaa Turkuun saapunutta vaihto-opiskelijaa alkuvaiheen käytännön asioiden hoitamisessa sekä tutustuttaa heitä opiskeluympäristöön, opiskelijaelämään ja suomalaiseen kulttuuriin. Saat kansainvälistä kokemusta ja ystäviä ympäri maailmaa, kielitaitosi karttuu, opit uutta omasta yliopistostasi, Turusta ja suomalaisuudesta ja myös paljon erilaisista kulttuureista ja opiskelijaelämästä ulkomailla.

Lue lisää yliopiston intrasta ja hae tuutoriksi