Olet täällä

Näin löydät opetusaikataulut

Jaa +

Uutinen | 5.9.2018

Oppiaineet kuvaavat opetuksensa opetussuunnitelmissa, jotka ovat kaksivuotisia. Uusi opetussuunnitelma astui voimaan lukuvuoden alkaessa, elokuun alussa. Samalla yliopisto siirtyi käyttämään uutta sähköistä opinto-opasta, joka on osa Peppi-järjestelmää. Tässä muutamia neuvoja opetusaikataulujen löytämiseen uudesta opinto-oppaasta.

Pepin opinto-oppaaseen ei sisälly erillistä opetusohjelmaa, jossa olisi tarkennettu seuraavan lukukauden opetustarjonta ja sen toteutustiedot. Nämä toteutustiedot löytyvät sen sijaan jokaisen opintojakson omasta opinto-opaskirjauksesta.

Tarkemmat ohjeet toteutustietojen tarkasteluun löydät täältä.

 

Jos et kuitenkaan löydä opintojakson toteutustietoja opinto-oppaasta, voi kyse olla esimerkiksi seuraavista tapauksista:

  • Kyseinen opintojakso sisältää esimerkiksi vain kirjatentin, jolloin opetussuunnitelmakirjauksen tiedot riittävät kurssin suorittamiseen ► tarkista riittävätkö opetussuunnitelmakirjauksen tiedot
  • Opetuksen toteutustietoja ei ole viety Peppiin. Tässä tapauksessa ota yhteys oppiaineeseen, sillä tietojen tulisi olla syötetty järjestelmään.

 

Yliopisto on tehnyt myös ohjevideon opinto-oppaan käyttöön. Sivuaineiden etsintään hyvä vinkki on tutustua uuteen opinto-oppaaseen sisältyvään sivuaineoppaaseen.

Mikä Peppi?

  • Peppi on ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhdessä kehittämä opintotietojärjestelmä
  • Peppi-järjestelmä tulee porrastetusti korvaamaan yliopiston nykyisen opintotietojärjestelmän. Opinto-opas on uudesta järjestelmästä ensimmäinen opiskelijoille näkyvä osio.
  • Tarkempaa tietoa Pepistä ja sen käyttöönotosta

Lisätietoja antaa:

Koulutuspoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö Joni Kajander
tyy-kopoasiantuntija@utu.fi, puh. +358 44 796 1064