Olet täällä

Miten koronapandemia on vaikuttanut tapoihimme työskennellä ja opiskella - tule mukaan yliopiston Etäelämä-seminaariin torstaina 25.11.!

Uutinen | 22.11.2021
Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten koronapandemia on vaikuttanut tapoihimme työskennellä ja opiskella. Etäelämä-seminaari järjestetään torstaina 25.11.2021 klo 12.15 – 13.45. Tilaisuus järjestetään hybridinä: siihen voi osallistua zoom-yhteydellä tai paikan päällä Medisiina D:n Säätiö-salissa.

​​​​​​​​​​Etäelämä-teemaseminaarissa tarkastellaan ja pohdiskellaan, miten koronapandemia on vaikuttanut tapoihimme työskennellä ja opiskella, millaisia kokemuksia ja hyviä käytäntöjä pandemia-aika on antanut ja miten meidän kannattaisi näitä oivalluksia hyödyntää yliopistoyhteisömme tulevia toimintatapoja määriteltäessä. Ja edelleen, miten korona-ajan havainnot niveltyvät siihen, mitä tutkimustulokset kertoivat jo aikaisemmin esim. työ- ja opiskeluelämän digitalisaatiosta tai mitä tiedetään parviälyn toimintamekanismeista.

Seminaarissa kuullaan kolme asiantuntijapuheenvuoroa, jotka alustavat aiheesta yhdessä käytävää keskustelua. Asiantuntijoina toimivat professori Kirsimarja Blomqvist (LUT-yliopisto), yliopistonlehtori Kalypso Filippou (Turun yliopisto) ja työterveyspsykologi Hanna Aarnio (Mehiläinen).  

Tilaisuus toteutetaan rinnakkaiskielisyyden periaatteita noudattaen: asiantuntijapuheenvuorot pidetään suomeksi tai englanniksi ja myös kysymyksiä voi esittää ja keskustelua käydään molemmilla kielillä.

Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet henkilökunnan jäsenet ja opiskelijat lämpimästi tervetulleeksi seminaariin!

AIKA: to 25.11.2021 klo 12.15 – 13.45

PAIKKA: Turun yliopisto, Medisiina D, Säätiö-sali, Kiinamyllynkatu 10, Turku TAI zoom-yhteydellä

Seminaarin ohjelma​ 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 24.11.2021: linkki ilmoittautumislomakkeeseen 

Lisätietoja tapahtumasta antaa hyvinvointisuunnittelija, tasa-arvovastaava Anu Mäkelä, anu.makela@utu.fi.

Seminaari on osa Turun yliopiston yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotoimikunnan toimintaa. Toimikunta järjestää määräajoin teemaseminaareja, joissa käsitellään ajankohtaisia ja yliopistoyhteisölle keskeisiä aiheita.​