Olet täällä

Mitä kuuluu TYY-konsernin kerrostaloprojektille?

Jaa +

Uutinen | 28.8.2017

Asunnot ovat nyt vuokrattavissa! Muuttamaan pääsee lokakuussa.

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) rakennuttaa yritystoimintansa kautta uuden kerrostalon Turkuun. Vanhalla Littoistentiellä, lähellä yliopistoa sijaitsevan talon rakennustyömaalla kaikki alkaa olla loppusuoralla ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan taloon lokakuussa.

”Korkeakoulukampus ja sen lähialueet ovat nopeimmin kasvavia osia Turussa. On todella hienoa, että ylioppilaskunta on pienenä toimijana mukana kehittämässä aluetta” sanoo TYYn pääsihteeri Rauli Elenius.

Laadukkaasti korkeilla standardeilla rakennettuun taloon tulee yhteensä 88 vuokra-asuntoa. Valoisista ja fiksuista pohjaratkaisuista löytyy niin yksiöitä kuin kaksioitakin, ja kaikissa asunnoissa on suuri lasitettu parveke. Lisäksi taloyhtiöstä löytyvät kerhohuone, talosauna ja viihtyisä piha.

Asuntojen vuokrauksesta aikanaan saatavat tulot käytetään Turun yliopiston ylioppilaskunnan kokonaistalouden hyväksi.

”Rakennus on taloudellisesti merkittävin projektimme yli 30 vuoteen, mutta onneksi konsernistamme löytyy kovaa ammattitaitoa. Kaikki on mennyt hienosti ja toivomme seuraavaksi vuokralaisten löytävän laadukkaat asuntomme.” Elenius jatkaa.

Asuntoja voi vuokrata Turun Seudun Vuokravälitys Oy:n kautta http://www.tsvv.fi/vuokra-asunnot/vanha-littoistentie-16.