Olet täällä

Lukuvuositarrat jaossa elokuun alusta

Jaa +

Uutinen | 14.6.2016

Lukuvuositarrat 2016 - 2017

Tarvitset opiskelijakorttiisi vuosittain lukuvuositarran. Lukuvuositarroja jaetaan syksyllä yliopiston Turun kampuksella neljässä eri pisteessä eri aikoihin. Rauman kampuksella tarrojen jako alkaa elokuun lopussa. Porissa tarran voi hakea opiskelijapalvelupisteestä.

TYYn kanslia palvelee elokuussa opiskelija- ja hakijapalveluiden tiloissa (Päärakennuksen pohjakerros, Yliopistonmäki). 29.8. alkaen kanslia palaa tutulle paikalleen TYYn toimistolle ylioppilastalo A:n pohjakerrokseen. TYYn kanslian lisäksi tarroja jaetaan Educariumissa ja Medisiinassa.

Katso sijainnit kampuskartasta.

Tarrojen jakoaikataulut syksyllä 2016

TYYn kanslia (Ylioppilastalo A)

  • 29.8.–9.9. pidennetyt aukioloajat: ma–pe klo 10–17
  • 12.9. alkaen normaalit aukioloajat: ma–ke ja pe klo 10–11 ja 12–14, to klo 12–15

Educarium

  • 29.8.–9.9. klo 10–13

Raumalla tarroja jakaa opiskelijasihteeri Matti Nieminen (tyy-opiskelijasihteeri@utu.fi). Hän ilmoittaa Raumalla opiskeleville tarkemmat ajankohdat.

Porin yliopistokeskuksessa tarran saa Pointer ry:n opiskelijapalvelupisteestä. Katso Porin opiskelijapalvelupisteen aukioloajat.

Mikäli et pääse noutamaan uutta lukuvuositarraa, voit lähettää opiskelijakorttisi ja palautuskuoren osoitteineen TYYn kansliaan, josta opiskelijakortti lähetetään takaisin sinulle. Voit postittaa opiskelijakorttisi vain, jos siinä ei ole maksuominaisuutta. Postitus omalla vastuulla.

Muista maksaa jäsenmaksusi ennen tarran noutoa

Lukuvuositarran saat, kun olet maksanut jäsenmaksusi. Nettiopsusta voit vielä varmistaa, että maksu on rekisteröitynyt, jolloin saat tarran varmasti.

Ohjeita ilmoittautumisesta ja maksamisesta löydät yliopiston sivuilta:

Lukuvuoden 2016-2017 ilmoittautuminen

Tarranjakopisteiltä saat mukaasi myös TYYn kalenterin.