Olet täällä

Lukuvuosi-ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja se kannattaa tehdä jo kesäkuussa!

Uutinen | 2.6.2021

Kaikkien perus- tai jatkotutkintoa suorittavien opiskelijoiden tulee ilmoittautua yliopistoon vuosittain läsnä- tai poissaolevaksi.

Turun yliopiston lukuvuosi-ilmoittautumisaika tutkinto-opiskelijoille on 1.6.-31.8.

24.6.-1.8.2021 lukuvuosi-ilmoittautumisissa on katko, kun yliopistossa siirrytään uuden opiskelijatietojärjestelmän käyttöön.

Huomaa poikkeusaikataulut kesällä 2021!

Turun yliopisto siirtyy kesällä 2021 uuden opiskelijatietojärjestelmän käyttöön. Tämä aiheuttaa katkoja palveluissa.

Jatkavilla perus- ja jatkotutkinto--opiskelijoilla lukuvuosi-ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

1.–23.6.2021 lukuvuosi-ilmoittautuminen tehdään Nettiopsussa (ilmoittautuminen on mahdollista Nettiopsussa 23.6.2021 klo 16 saakka). Nettiopsussa voit ilmoittautua koko lukuvuodeksi läsnäolevaksi tai koko lukuvuodeksi poissaolevaksi. Ilmoittautuminen päivittyy kaikkiin voimassaoleviin opiskeluoikeusiisi kerralla.

24.6.-1.8.2021 lukuvuosi-ilmoittautumisissa on katko, kun yliopistossa siirrytään uuden opiskelijatietojärjestelmän käyttöön.

2.-31.8.2021 lukuvuosi-ilmottautuminen jatkuu Oili-ilmoittautumispalvelussa. Oili-ilmoittautumispalvelussa ilmoittautuminen tehdään opiskeluoikeuskohtaisesti, jolloin voit ilmoittautua erikseen läsnäolevaksi yhteen ja poissaolevaksi toiseen opiskeluoikeuteen. Oilissa voit myös ilmoittautua eri statuksille syys- ja kevätlukukausiksi (eli läsnä/poissaolon saa valittua lukukausikohtaisesti).

Uuden perustutkinnon opiskeluoikeuden saaneiden ilmoittautuminen:

17.5.-31.8.2021 ilmoittautuminen tapahtuu Oili-ilmoittautumispalvelussa

Uusia opiskeluoikeuksia pääsemme kirjaamaan opintorekisteriin kuitenkin vasta heinäkuun lopulla, kun uusi tietojärjestelmä on saatu käyttöön.

Lähetämme opiskelijakeskus Discosta sähköpostia, kun uusi opiskeluoikeus on kirjattu järjestelmään!

Useita opiskeluoikeuksia

Mikäli sinulla on voimassaolevan perus- tai jatkotutkinnon suoritusoikeuden lisäksi muu opiskeluoikeus, ilmoittautuminen tehdään lukuvuosittain perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoiden ilmoittautumiskäytäntöjen mukaisesti.

Kaksoistutkinto

Kaksoistutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat kuten muut perustutkinto-opiskelijat ja heitä koskevat samat ylioppilaskunnan jäsenmaksut ja Kelan terveydenhoitomaksut kuin muita perustutkinto-opiskelijoita.

Sulkeutunut opinto-oikeus

Opintoajan rajaukseen tai passiivirekisteriin päättynyt opinto-oikeus täytyy aktivoida ennen läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautumista. Opinto-oikeuden aktivointia eli lisäaikaa haetaan omasta tiedekunnasta. Uuden ilmoittautumisen voi tehdä vasta, kun virallinen päätös lisäajasta on tehty.

Lue lisää: https://www.utu.fi/fi/opiskelijaksi/ilmo