Olet täällä

Lokakuussa haetaan opiskelijaedustajia yliopiston hallintoon

Jaa +

Uutinen | 3.9.2015

Ylioppilaskunta valmistautuu uusien hallinnon opiskelijaedustajien valintaan. Syyskuun loppupuolella alkaa noin kuukauden kestävä opiskelijaedustajien haku seuraavalle kaksivuotiskaudelle, joka alkaa vuodenvaihteessa.

Haussa tulevat olemaan opiskelijaedustajien paikat yliopiston hallituksessa, yliopistokollegiossa ja tiedekuntien ja kauppakorkeakoulun johtokunnissa.

Opiskelijaedustajaksi lähteminen on parhaita tapoja vaikuttaa opetuksen ja yliopiston kehittämiseen. Ylioppilaskunta toivookin, että kaikki nykyiset toimijat kertoisivat omista kokemuksistaan koulutuspolitiikan ja yliopistohallinnon parissa omien oppiaineidensa opiskelijoille ja kannustaisivat heitä lähtemään mukaan yliopiston hallintoon. Opiskelijaedustajien kausien vaihtuessa on hyvä varmistaa, että hiljaista tietoa siirtyy eteenpäin ja moni uusi kasvo innostuu mukaan toimintaan. Tässä, kuten monessa muussakin ylioppilaskunnassa tapahtuvassa asiassa, on tiedekunta- ja ainejärjestöillä ratkaiseva rooli.

Tämä uutinen toimii headsuppina tulevasta hausta. Ylioppilaskunta tulee viestimään tulevina viikkoina tarkemmin  haun päivämääristä ja tulevista hakuun liittyvistä info-tilaisuuksista.

Olkaa siis valmiina hakemaan ja innostamaan!

Lisätietoja:

koulutuspoliittinen asiantuntija Joni Kajander
tyy-koposihteeri@utu.fi, puh. +358 44 796 1064