Olet täällä

Kutsu Turun yliopiston hyvinvointikyselyyn: Miten työ tai opiskelu sujuu koronaepidemian aikana?

Uutinen | 5.10.2020

Hyvät yliopistolaiset,

koronakriisi on muuttanut opiskelu- ja työskentelytapojamme. Tilannekuvan saamiseksi haluamme selvittää yhteisömme hyvinvointia sekä henkilökunnan että opiskelijoiden osalta. Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää mikä tilanne on, kun etätyöskentelyä tai -opiskelua on jatkunut viime keväästä lähtien.

Kutsumme sinut osallistumaan Hyvinvointi etätyöskentelyn aikana -kyselyyn. Kyselyn avulla selvitetään, kuinka yhteisömme on kokenut etätyöhön ja -opiskelun etätyön aikana, millaisia vaikutuksia sillä on ollut ja millaisia tuen lähteitä yhteisömme jäsenillä on käytössään.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ja aineistoa säilytetään ja analysoidaan ilman tunnistetietoja. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tutkimuksen tietosuojailmoitus on nähtävillä tämän sähköpostin liitteenä.

Pääset vastaamaan tutkimukseen tästä linkistä: https://survey.tuni.fi/lime/135335?lang=fi

Kysely toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston ylioppilaskunnan kanssa. Tutkimuksen tuloksia käytetään Turun yliopiston toiminnan kehittämiseen ja tieteelliseen tutkimukseen.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 11.10.

Lämpimin kiitoksin ja tutkimusterveisin,

Rehtori Jukka Kola

Hyvinvointipalveluiden johtaja Tom Riski

sekä tutkimuksesta vastaava johtaja dosentti Anne Mäkikangas, s.posti: hyvinvointi2020@tuni.fi