Olet täällä

Kulttuuri- ja tapahtumavastaavien verkostotapaaminen 12.9.2017

Jaa +

Järjestöt | 10.8.2017

Kutsumme järjestöjenne kulttuuritoimijat, sekä tapahtumavastaavat verkostotapaamiseen tiistaina 12.9.2017. Tapahtuma järjestetään Turku-salissa (Yo-talo A, 2. krs) klo 18-21.00. Tapaamiseen toivomme paikalle erityisesti järjestökentällämme toimivia kulttuurijärjestöjä, sekä kulttuuri- ja tapahtumavastaavia, myös muut ovat tervetulleita.

Verkostotapaamisessa kartoitetaan, millä tavoin TYY pystyisi tukemaan järjestöjensä kulttuuri- ja tapahtumatoimintaa ja millaisille kohdennetuille koulutuksille tai työpajoille olisi tarvetta järjestötoimijoiden parissa nimenomaan tapahtumien järjestämisessä ja kulttuurin tuottamisessa. Suuressa koulutuspäivässä kävi ilmi, että järjestötoimijoiden keskuudessa olisi tarvetta koulutus- ja keskustelutilaisuuksiin, joissa käsiteltäisiin kohdennetusti esimerkiksi vuosijuhlien järjestämistä ja jaettaisiin ideoita ja kokemusta järjestötoimijoiden kesken. Olisikin hyvä, että mietitte järjestöissänne jo etukäteen, millaisia tilaisuuksia TYY teille voisi tarjota ja onko järjestöllänne muita ajatuksia, joihin toivoisitte TYYltä tukea tai kommenttia.

Tapahtumassa on kahvia, teetä ja pientä tarjoilua ja tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka ei ole sitova, vaan mukaan voi tulla ilmoittautumattakin, mutta tarjoilut varaamme ilmoittautumisten mukaan. Ennakkoilmoittautuminen on auki heti ja päättyy 10.9. klo 23.59. Mikäli järjestöstänne ei pääse ketään paikan päälle, voitte jättää meille halutessanne toimijoidenne yhteystiedot sekä omat toiveenne ja terveisenne meille oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

► Yhteydenotto- ja ilmoittautumislomake