Olet täällä

Kestävän kehityksen teemaviikon koordinaattorin hakua jatkettu!

Hakukuulutus | 16.5.2022

Kestävän kehityksen teemaviikon koordinaattorin hakua jatkettu 17.5. klo 12:00 saakka.

Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY hakee paikalliskoordinaattoria ylioppilaskunnan kestävän kehityksen teemaviikon järjestelyihin.

Suomen ylioppilaskuntien liiton ja kahdeksan ylioppilaskunnan (HYY, ISYY, JYY, LYY, LTKY, TaiYO, TYY ja ÅAS) yhteisen Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä! -hankkeen avulla herätellään opiskelijoita ajattelemaan heidän kulutustottumusten vaikutuksia globaalisti. Hanke on saanut ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustukea.

Osana hanketta toteutetaan yhteisiä tapahtumia kaikissa ylioppilaskunnissa. Lisäksi TYY, HYY ja JYY koordinoivat kestävän kehityksen viikkoja. Turun yliopiston ylioppilaskunnassa ajankohta on syys-marraskuussa.

Paikalliskoordinaattorina vastaat kehitysyhteistyöviikon järjestämisestä Turun yliopiston ylioppilaskunnassa. Koordinoit kestävän kehityksen viikon järjestämiseen osallistuvien vapaaehtoisten toimintaa ja toimit linkkinä TYYn toimiston ja vapaaehtoisten välillä. Tavoitteena on järjestää yhteensä viisi tapahtumaa yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa. Tukena työssä toimivat TYYn kansainvälisten asioiden asiantuntija ja hallituksen jäsenet.

Viikon järjestämisestä ja koordinoinnista maksetaan koordinaattorille kokonaisuudessaan noin 1000 euroa ja tuntimäärä sovitaan työsopimuksen yhteydessä, sijoittuen noin 80-90 tuntiin. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jakautuu tasaisesti syksyyn saakka. Voimme sopia työajat joustavasti yhdessä. 

Kestävän kehityksen -viikon koordinaattorina pääset työskentelmään mielenkiintoisen projektin parissa ja saat kerrytettyä työkokemusta kestävän kehityksen teemojen parista. Tarjoamme sinulle joustavan työn ja mukavan työyhteisön. Lisätietoja saata kansainvälisten asioiden asiantuntijalta Vilmalta:

TYYn kansainvälisten asioiden asiantuntija Vilma Virtanen

tyy-internationalspecialist@utu.fi

+358447961063

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen tyy-internationalspecialist@utu.fi tiistaihin 17.5. klo 12:00 mennessä.

Katso alkuperäinen uutinen täältä