Olet täällä

Kerro muistosi Proffan Kellarista

Jaa +

Uutinen | 26.4.2016

Ravintola Proffan Kellari, opiskelijan olohuone ja kampuksen sydän, lopettaa vappuaattona 2016. Koska Proffan sulkeminen herkistää itse kunkin muistelemaan, pyydämme, että tallentaisitte osan muisteluistanne tähän kyselyyn.

Kaipaamme muisteluita kaikenlaisilta asiakkailta, satunnaisesta kahvittelijasta vakiokalusteisiin asti.

Kerättyjä tietoja voidaan käyttää suunnitteilla olevaan Proffan Kellarin historiaan. Tiedot tallennetaan kulttuurihistorian oppiaineen arkistoon myös myöhempää tutkimuskäyttöä varten (esimerkiksi opinnäytetyöt). Kaikki aineisto käsitellään luottamuksellisesti.

Voit täyttää kyselyn anonyymisti tai omalla nimelläsi valintasi mukaan. Voit harkintasi mukaan käyttää keksittyjä nimiä tai nimimerkkejä kuvatessasi Proffassa tapahtuneita sattumuksia. Mikäli käytät nimimerkkejä, pyydämme, että ilmoitat sen muistelun alussa.

Mikäli sinulla on valokuvia tai muita tallenteita, jotka haluat luovuttaa hankkeen käyttöön, pyydämme lähettämään niitä osoitteeseen proffankellarinmuistot(at)gmail.com

Kyselyn ovat laatineet Turun yliopiston tohtorikoulutettavat Topi Artukka (Suomen historia), Otto Latva (kulttuurihistoria), Juhana Saarelainen (kulttuurihistoria), Jukka Vornanen (kulttuurihistoria) ja Reima Välimäki (kulttuurihistoria).

Kyselyyn pääset oheisesta linkistä: 
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1113983&SID=f3038a3f-3cc6-4d14-ba65-19d4ddb3f72c&dy=1945718604

Kuva: Lauri Hannus