Olet täällä

Kerro mielipiteesi: Mitä tavoitteita TYYn tulisi edistää tulevaisuudessa?

Uutinen | 10.3.2015

Jokaisella jäsenellä on nyt mahdollisuus vaikuttaa TYYn toimintaan. Vastaa verkkokyselyyn ja kerro, mitä mieltä ylioppilaskunnan tulisi olla asiakysymyksistä. Kyselyn vastauksia hyödynnetään, kun TYY uudistaa poliittista linjapaperiaan.

Poliittinen linjapaperi sisältää ylioppilaskunnan keskeisimmät kannat opiskelijoita koskettaviin asiakysymyksiin. Linjapaperia päivitetään TYYssä noin kahden vuoden välein.

Nyt TYYn kantoja päivitetään jälleen, ja siihen tarvitsemme Sinua. Toivomme jäsenistöltä ja alayhdistystoimijoilta mielipiteitä ja näkemystä siihen, mitä tavoitteita TYYn tulee edistää tulevaisuudessa yliopistolla, Turun seudulla ja valtakunnallisesti.

Kyselyn lisäksi järjestämme workshopin linjapaperiin liittyen. Workshop on suunnattu edustajiston jäsenille, mutta tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Workshop järjestetään TYYn kappelissa 23.3. klo 16-19.

Kevään aikana hallitus valmistelee esityksen linjapaperista edustajistolle. Esitys tuodaan hyväksyttäväksi edustajiston huhtikuun kokoukseen.

► Vastaa kyselyyn 22.3. mennessä

► Osallistu workshoppiin 23.3.

► Tutustu TYYn nykyiseen linjapaperiin

Image credit: urbanwide

Lisätietoja antaa:

Puheenjohtaja Sofia Engblom
tyy-pj@utu.fi, puh. 045 3205125