Olet täällä

Keksitkö sinä vuoden terävimmän vaalisloganin?

Uutinen | 26.4.2017

 "Tunnuslause eli iskulause eli motto on lause tai hokema, josta aatteellinen, uskonnollinen tai muu kampanja tai liike tunnistetaan."

TYYn edustajistovaalit järjestetään syksyllä 2017. Olemme suunnittelemassa pian edarivaalien graafista ilmettä, mutta meiltä puuttuu vaalislogan. Onko sinulla ideoita?

Edustajistovaaleissa 2015 ei nukuttu. Onko porukka nyt herätetty? Mitä seuraavaksi? Mikä voisi olla TYYn edustajistovaalien vaalislogan ja voisiko se kannustaa opiskelijoita äänestämään entistä aktiivisemmin? Kannustaako slogan tasa-arvoisempaan ehdokasasetteluun? Pysäyttääkö se miettimään vai saako se ajatukset laukkaamaan? Entä kansainväliset opiskelijat? Tulisiko sloganin olla englanniksi, suomeksi vai molemmilla kielillä?

Vaalislogania voit ehdottaa sunnuntaihin 7.5. asti. Sloganin pituus on enintään 40 merkkiä, jotta slogan mahtuu myös pienikokoisiin kuviin.

Paras vaalislogan pääsee tositoimiin TYYn edustajistovaalikampanjaan syksyllä 2017!

Ehdota edustajistovaaleihin vaalislogania

Turun yliopiston ylioppilaskunnassa järjestetään syksyllä 2017 edustajistovaalit, joissa valitaan 41-jäseninen edustajisto. Edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä elin.