Olet täällä

Kansainvälistä järjestöäsi tänä keväänä

Uutinen | 29.3.2016

TYY tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistyä tänä keväänä. Osallistu TYYn kv-oppaiden päivittämiseen ja tule mukaan kansainvälisen vapun viettoon 29.4.

TYY Guide for International Tutors

Jos järjestösi haluaa lyhyen kuvauksen toiminnastaan kv-tuutoroppaaseen, lähetä lyhyt teksti ja mahdollinen logo osoitteeseen tyy-kvsihteeri@utu.fi 31.3. mennessä.

TYY Guide for International Students

Jos järjestösi haluaa lyhyen kuvauksen uusien kv-opiskelijoiden oppaaseen, lähetä lyhyt teksti ja mahdollinen logo osoitteeseen tyy-kvsihteeri@utu.fi 22.4. mennessä.

Samat tekstit voidaan sisällyttää myös molempiin oppaisiin. Jos olet lähettänyt meille kuvauksen aiemmin vuoden 2016 aikana, se pääsee automaattisesti oppaisiimme.

Tutustu kv-oppaisiimme tämän linkin kautta

 International Vappu

International Vappu pidetään 29. huhtikuuta klo 12–13.30 Mercatorilla. Järjestöt voivat myydä tapahtumassa haalarimerkkejä ja esitellä toimintaansa. Ilmoita järjestösi mukaan 22.4. mennessä osoitteeseen tyy-kvsihteeri@utu.fi.

TYY International Facebookissa

Seuraatko meitä jo TYYn International Facebook-sivun kautta? Jos järjestölläsi on tapahtumia, joita haluat mainostaa erityisesti kv-opiskelijoille, ota yhteyttä osoitteeseen tyy-kvsihteeri@utu.fi.