Olet täällä

Kammion kirjoituskilpailu

Uutinen | 7.1.2022

Kilpailukutsu Kammiolta

Miltä tuntuu, kun rupi lähtee? Entä, kun lika irtoaa pinnasta tai ikkunat ovat keväällä puhtaan kiiltävät? Kun lima lähtee kurkusta, ja korvat aukeavat lukosta? Mitä ajattelet, kun aurinko sulattaa loskan pois pihalta? 

Kerro se meille! 

Luovan kirjoittamisen oppiaineyhdistys Kammio ry:n perinteinen kirjoituskilpailu alkaa, ja haemme tekstejä teemalla kevätsiivous, puhtaus ja lika.

Kilpailun parhaista teksteistä koostetaan antologia, jonka Kammio julkaisee ensi keväänä. Kilpailuun toivotaan ensisijaisesti proosaa, mutta olemme kiinnostuneita myös lyriikasta. 

Kilpailu on avoinna kaikille Turun yliopiston entisille ja nykyisille opiskelijoille sekä työntekijöille. Osallistujan ei tarvitse opiskella luovaa kirjoittamista tai olla Kammion jäsen. Myös avoimen yliopiston opiskelijat saavat osallistua kilpailuun.

Tekstin enimmäispituus on 10 liuskaa, fontti Times New Roman tai vastaava, fonttikoko 12, riviväli 1,5 ja marginaalit 2 cm sivun joka laidalla. Teksti tulee lähettää Word-tiedostona. Ylipitkät kilpailutyöt hylätään.

Tekstien viimeinen palautuspäivä on ystävänpäivänä 14.2.2022 osoitteeseen kammion.antologia@gmail.com. Tähän sähköpostiin voit myös olla yhteydessä, mikäli kilpailuun liittyen herää jotakin kysyttävää.

Luemme tekstit anonyymisti, joten kirjoita tekstitiedostoosi nimimerkki. Kirjoita lisäksi sähköpostiviestiisi nimi, nimimerkki ja sähköpostiosoite.

Parhaista teksteistä annetaan yksilöity palaute, ja valittuja tekstejä hiotaan tarvittaessa edelleen. Antologiassa voi esiintyä joko omalla nimellä tai nimimerkillä.

Kirjoitusiloa!

Terveisin

Kammion antologian toimituskunta