Olet täällä

Opinnot jumissa? Tule mukaan Opinnoissa eteenpäin -ryhmään

Uutinen | 16.2.2015

Opinnoissa eteenpäin -ryhmä kokoontuu 10.3. - 14.4.2015.

Ryhmä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tuntevat olevansa jumissa opintojensa kanssa eivätkä ole saaneet aikaan muutosta yrityksistään huolimatta. Ohjaajina toimivat opintopsykologi Saara Laitinen-Krispijn ja opintopsykologiharjoittelija Henri Leppämäki.

Voit osallistua ryhmään, jos

  • olet ollut Turun yliopistossa kirjoilla vähintään vuoden
  • haluat saada otetta opintoihin ja puhtia niiden eteenpäin viemiseen yhteistyössä muiden samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa
  • pystyt tekemään kalenteriin tilaa opinnoille muilta asioilta
  • olet valmis sitoutumaan käymään ryhmän tapaamisissa.

Ryhmä kokoontuu 10.3. - 14.4. tiistaisin klo 10.15 - 11.45 yhteensä 6 kertaa.
Paikka: Publicum-rakennus, 2. krs, seminaarihuone 211 (os. Assistentinkatu 7).

Käsiteltävät teemat valitaan opintopsykologian näkökulmasta ryhmäläisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Teemoja voivat olla mm. ajankäyttö, opiskelutaidot ja -motivaatio sopivien tavoitteiden asettaminen ja niihin pyrkiminen sekä töihin tarttuminen.

Kokoontumisten välillä tehtävät välitehtävät ovat tärkeä osa työskentelyä. Työskentely-tapa on linjassa opintopsykologisen yksilötyöskentelyn kanssa: opiskelijalla itsellään on aktiivinen rooli.

Ryhmään otetaan 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille järjestetään lyhyt alkuhaastattelu, jonka tarkoitus on selvittää onko ryhmä sopiva työskentelymuoto tilanteessasi. Kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautumiset

Ryhmä on valitettavasti jo tullut täyteen.