Olet täällä

Järjestöt! Haku TYYlikkään Avauksen lipunmyyntiin on auki!

Hakukuulutus | 6.6.2019

TYYlikäs avaus järjestetään torstaina 5.9.2019. TYY hakee järjestöä hoitamaan lipunmyyntiä ja haalarimerkkien jakoa bileiden aikana Night Club Marilynissä, Vegasissa ja Fortessa. Jokaisen ravintolan ovelle tarvitaan kaksi henkilöä myymään ja tarkistamaan sisäänpääsylippuja, eli yhteensä kuusi työntekijää pitäisi löytyä illan ajaksi. Työvuoro kestää klo 19.30–02.30 ja sisältää lyhyen perehdytyksen. TYY maksaa työstä 300 euron palkkion.

Olisiko teidän järjestöllänne tarvetta tienata hieman ylimääräistä rahaa toimintanne pyörittämiseksi? Voitte hakea mukaan täyttämällä hakulomakkeen sunnuntaihin 18.8.2019 klo 23.59 mennessä. Mikäli järjestöt hakevat tehtävää yhdessä, täyttävät ne yhteisen lomakkeen. Valintaperusteena käytetään palkkion merkitystä yhdistyksen toiminnalle ja yhdistyksellä tulee olla valmius suoriutua tehtävästä. Yhdistyksellä tulee olla Y-tunnus ja sen tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin.

► Hakulomake TYYlikkään avauksen lipunmyyntiin
 

Muista myös muut avajaisviikon aktiviteetit:

29.8.2019 Study in Turku -messut ICT-cityssä kello 10–16
Study in Turku -messut toivottavat uudet opiskelijat tervetulleeksi Turkuun. Ilmoita järjestösi mukaan näytteilleasettajaksi tai tuo fuksiryhmäsi tutustumaan alueen toimijoihin! Messuilla myynnissä myös TYYlikkään Avauksen ennakkolippuja.
► Lue lisää messuista


3.9.2019 Turun yliopiston ja TYYn Avajaiskarnevaalit alakampuksella Educariumin ja Publicumin aukiolla klo 12–14
Avajaiskarnevaalit tarjoavat järjestöille, yliopiston palveluille, yhteistyökumppaneille ja TYYlle mahdollisuuden esittäytyä uusille opiskelijoille. Erinomainen tilaisuus hankkia uusia jäseniä!
► Ilmoittakaa järjestönne mukaan 30.8. mennessä


4.9.2019 TYYn toimiston avoimet ovet (tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin)
Kahvia, TYYn työntekijöitä ja hallituksen jäseniä sekä TYYlikkään avauksen ennakkolippuja ja pientä kisailua. Tuo fuksiryhmä tutustumaan ylioppilaskuntaan tai rentoudu avajaisviikon lomassa toimiston sohvanurkkauksessa!


5.9.2019 TYYlikäs avaus Night Club Marilynissa, Vegasissa ja Fortessa kello 21–05
Avajaisviikko huipentuu syksyn suurimpiin ja poikkitieteellisimpiin bileisiin Marilynissä, Vegasissa ja Fortessa, joiden väliset ovet, seinät ja maanalaiset tunnelit on avattu megajuhlia varten! Ennakkolippuja myydään ainakin Study in Turku -messuilla ja avajaiskarnevaaleissa TYYn ständillä niin kauan kuin niitä riittää. Ennakkolippu kannattaa ostaa ajoissa, sillä sen kanssa varmistat itsellesi TYYlikkään avauksen huikean haalarimerkin. Viime vuonna 2000 ennakkolippua vietiin käsistä!
► Lue lisää TYYlikkäästä Avauksesta

 

Lisätietoja:
Jeremi Nyyssönen
TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi