Olet täällä

Hyvinvointia opintoihin -pienryhmä starttaa - hae mukaan!

Uutinen | 17.3.2021

Hei opiskelija!

Onko jaksamisesi koetuksella ja opinnot kuormittavat? Toivoisitko tukea hyvinvointisi parantamiseen?

Turun yliopiston tutkinto-opiskelijoille järjestetään huhti-toukokuussa 2021 etänä pienryhmä, jossa käsitellään opintoihin ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Ryhmän ohjaajana toimii opintopsykologiharjoittelija Pauliina Wuorivirta.

Teemoina ovat mm. stressinhallinta, ajankäytön suunnittelu, itsetuntemus, palautuminen ja tunteidensäätely. Teemoja käsitellään ryhmän jäsenten toiveiden mukaan hyödyntäen keskusteluja ja harjoituksia. Ryhmän keskustelut ovat luottamuksellisia ja vertaistuella on suuri merkitys. Tavoitteena on löytää ja kehittää omaa jaksamista tukevia keinoja.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 8.4.-27.5. (ei 13.5.) klo 14:00-15:30. Tapaamisia on yhteensä 7 ja ne pidetään Zoomissa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista tapaamisiin ja valmiutta osallistua ryhmässä käytäviin keskusteluihin.

Ryhmään valitaan lyhyiden motivaatiohaastatteluiden perusteella. Haastattelun tarkoituksena on selvittää, onko kyseinen ryhmä sopiva opiskelijalle ja opiskelija valmis sitoutumaan tapaamisiin. Kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan to 25.3. mennessä sähköpostilla: painwu@utu.fi. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja tilanteestasi sekä puhelinnumerosi, josta sinut tarvittaessa tavoittaa.

 

Tervetuloa mukaan!