Olet täällä

Haluatko matkalle kohti energisempää arkea?

Uutinen | 11.5.2022

Terveyttä edistävä syöminen tuo voimaa arkeen ja jaksamista opiskeluun. Siksi olemme nyt ottaneet käyttöön uuden digitaalisen YTHS Ravitsemus -palvelun, joka tukee sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tavat syödä hyvin, tarjoaa vertaistukea ja sisältää hyvinvointiin liittyviä itsenäisiä valmennusohjelmia. Ajantasaisen tiedon lisäksi pääset havainnoimaan omaa toimintaasi, tekemään hyvinvointia tukevia harjoituksia ja harjoittelemaan uusia tottumuksia omaan tahtiisi.

Mobiilisti toimiva YTHS Ravitsemus on opiskelijoiden käytössä maksutta koko opiskelujen ajan. Se on siis ulottuvillasi juuri silloin, kun tarvitset. Palvelu on saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä.  

Näin saat YTHS Ravitsemuksen käyttöösi

Kirjaudu Self-palveluun ja luo sieltä löytyvän linkin avulla tunnus YTHS Ravitsemukseen. Palvelu toimii MealLogger Plus -sovelluksessa. Lataa Meallogger Plus puhelimen sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään palveluun. 

YTHS Ravitsemus -ryhmätoiminta

YTHS Ravitsemus -palvelussa järjestetään myös ryhmämuotoista toimintaa eri teemoihin liittyen. Ryhmätoiminnasta tiedotetaan erikseen näillä sivuilla, YTHS Ravitsemus -palvelussa ja Self-palvelussa.

Lisätietoja

Reetta Kinnunen, laillistettu ravitsemusterapeutti, reetta.kinnunen(at)yths.fi