Olet täällä

Haluatko kotikansainvälistyä ja tavata ihmisiä eri maista? Hae kansainväliseksi tuutoriksi Turun yliopistoon saapuvalle vaihto-opiskelijalle!

Uutinen | 1.2.2021

Syksyllä Turun yliopistoon saapuu noin 300 uutta vaihto-opiskelijaa eri puolilta maailmaa. Kansainvälisen vaihto-opiskelijan tuutorin tehtävänä on auttaa Turkuun saapunutta vaihto-opiskelijaa alkuvaiheen käytännön asioiden hoitamisessa sekä tutustuttaa opiskelijaa opiskeluympäristöön, opiskelijaelämään ja suomalaiseen kulttuuriin. Saat kansainvälistä kokemusta ja ystäviä ympäri maailmaa, kielitaitosi karttuu, opit uutta omasta yliopistostasi, Turusta ja suomalaisuudesta kuin myös paljon erilaisista kulttuureista ja opiskelijaelämästä ulkomailla. Tuutorit saavat työpanoksestaan myös pienen rahallisen korvauksen.

​Jokainen kv-tuutori saa pienryhmän vaihto-opiskelijoita Turun yliopiston ulkomaisista yhteistyöyliopistoista. Suurin osa vaihto-opiskelijoista saapuu elokuun puolenvälin jälkeen ja olisikin hyvä, jos olisit käytettävissä tuutorina tästä eteenpäin. Uusien kv-tuutorien koulutus pidetään huhtikuussa 2021.

Täytä lyhyt hakulomake tästä  

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 28.2. Ilmoitamme valituille tuutoreille maaliskuun aikana.

Kaikki opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kv-tuutoritoimintaan! Lisätietoa kv-tuutoroinnista saat kv-liikkuvuustiimiltä osoitteesta incoming@utu.fi

Terveisin,

Incoming-tiimi