Olet täällä

Hae TYYn kehitysyhteistyösiiven jäseneksi

Jaa +

Hakukuulutus | 11.5.2016

Tervetuloa mukaan tekemään TYYtä!

Turun yliopiston ylioppilaskunnan kehitysyhteistyösiipeen haetaan uusia jäseniä syyslukukaudeksi 2016

Turun yliopiston ylioppilaskunta täydentää kehitysyhteistyösiipeä syyslukukaudeksi 2016. TYYn siivet ovat kolmen eri teeman (kansainvälisyys, ympäristö ja kehitysyhteistö) ympärillä toimivia ryhmiä, jotka ovat mukana ideoimassa ja tekemässä ylioppilaskunnasta parempaa paikkaa. Siivissä sinulla on vapaus luoda uutta toimintaa ja muokata ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria sekä valvoa opiskelijan etua yliopistolla ja yhteiskunnassa.

Kehitysyhteistyösiivessä työskennellään ylioppilaskunnan oman kehitysyhteistyöhankkeen, tukikohteiden ja muun kehitysyhteistyötoiminnan parissa. Siiven jäsenet osallistuvat valtakunnallisiin tapahtumiin, erilaisiin koulutuksiin, TYYn kehitysyhteistyötoiminnan suunnitteluun ja kehitysyhteistyöaiheisten tempausten järjestämiseen yliopistolla.

Kehitysyhteistyösiipeen valitaan syksyksi 1-4 uutta jäsentä

Edellytämme hakijoilta motivaatiota ja innostusta tehtävään sekä kykyä ryhmässä toimimiseen. Erityinen kiinnostus siiven aihealueeseen tai aikaisempi kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kehitysyhteistyösiipi on oiva paikka tutustua kehitysyhteistyöhön vaikka ensimmäistä kertaa!

Hakemukset kehitysyhteistyösiipeen toimitetaan TYYn nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella (ks. alla). Haku aukeaa 11.5. ja päättyy 25.5.2016 klo 23.59. TYYn hallitus valitsee siiven uudet jäsenet kokouksessaan 2.6.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoa kehitysyhteistyösiivestä löydät TYYn nettisivuilta osoitteesta: http://www.tyy.fi/fi/toiminta/siivet/kehitysyhteistyosiipi

Lisätietoja hakuprosessista:

Katariina Kulha
TYYn hallituksen jäsen (sosiaalipolitiikka, kunnallispolitiikka, kehitysyhteistyö)
+358 44 796 1057
tyy-kehy@utu.fi

Lähetä hakemuksesi kehitysyhteistyösiipeen täällä!