Olet täällä

Hae Turun Ylioppilaskyläsäätiön valtuuskuntaan, hakuaikaa 3.10.2018 asti

Jaa +

Hakukuulutus | 3.9.2018

Turun ylioppilaskyläsäätiön valtuuskuntaan haetaan kuutta jäsentä 1.1.2019 alkavaksi ja 31.12.2021 päättyväksi kaudeksi

Turun Ylioppilaskyläsäätiön päätarkoituksena on huolehtia Turun seudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevien ja opintojaan jatkavien vuokra-asuntojen saamisessa. Tämän lisäksi säätiön tarkoituksena on huolehtia valmistuneiden ja muiden nuorten sekä ulkomaisten opiskelijoiden ja tutkijoiden vuokra-asuntojen ja asumisoikeusasuntojen saamisesta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö hankkii ja rakentaa varojensa mukaan sopivasti sijoitettuja ja kohtuuhintaisia kiinteistöjä ja asuntoja kaikkine tarpeellisine lisätiloineen.

Säätiön tarkoituksena on myös tukea ja itsenäisesti suorittaa sellaista tutkimustyötä, joka tavalla tai toisella palvelee opiskelijoiden ja muiden nuorten sosiaalisten ja taloudellisten edellytysten parantamista.

TYS:llä on n. 7000 asuntopaikkaa Turussa. Säätiö on TYYn vuonna 1966 perustama. Säätiötä johtavat hallitus ja toimitusjohtaja.                  

Valtuuskunta käsittelee säätiön kevät- ja syyskokousasiat, kuten vuosikertomuksen, tilinpäätöksen, säätiön tulo- ja menoarvion sekä toimintasuunnitelman.

Jäsenten haku alkaa maanantaina 3.9.2018. Ehdokkaaksi asettuminen tapahtuu täyttämällä TYYn www-sivustolta löytyvä sähköinen lomake (https://www.tyy.fi/fi/hae-turun-ylioppilaskylasaation-valtuuskuntaan-0) keskiviikkoon 3.10.2018 klo 23.59 mennessä. Hakuajan umpeuduttua edustajiston valintatoimikunta valmistelee valittavista esityksen edustajistolle. Uusien valtuuskunnan jäsenten valinta tehdään 24.10.2018 pidettävässä TYYn edustajiston kokouksessa.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus hallinnossa toimimisesta, hakemuksesta ilmenevä motivaatio tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ja halu vaikuttaa opiskelija-asumiseen.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuisen joukon eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:

Sosiaalipoliittinen asiantuntija Ville Ritola, puh. 044 796 1078, tyy-soposihteeri@utu.fi
 

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen:

https://www.tyy.fi/fi/hae-turun-ylioppilaskylasaation-valtuuskuntaan-0