Olet täällä

Hae Turun Ylioppilaskyläsäätiön hallitukseen

Hakukuulutus | 13.9.2021

Turun Ylioppilaskyläsäätiön päätarkoituksena on huolehtia Turun seudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevien ja opintojaan jatkavien vuokra-asuntojen saamisessa.
Tämän lisäksi säätiön tarkoituksena on huolehtia valmistuneiden ja muiden nuorten sekä ulkomaisten opiskelijoiden ja tutkijoiden vuokra-asuntojen ja asumisoikeusasuntojen saamisesta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö hankkii ja rakentaa varojensa mukaan sopivasti sijoitettuja ja kohtuuhintaisia kiinteistöjä ja asuntoja kaikkine tarpeellisine lisätiloineen.

Säätiön tarkoituksena on myös tukea ja itsenäisesti suorittaa sellaista tutkimustyötä, joka tavalla tai toisella palvelee opiskelijoiden ja muiden nuorten sosiaalisten ja taloudellisten edellytysten parantamista.

TYS:llä on n. 7000 asuntopaikkaa Turussa. Säätiö on TYYn vuonna 1966 perustama. Säätiön toimielimiä ovat hallitus ja toimitusjohtaja. TYS:n asioita hoitaa 13 henkinen hallitus. Hallituksen jäsenistä Turun kaupunki valitsee seitsemän ja TYS:n asukkaat kaksi. TYY valitsee kaksi ja muut ylioppilas- ja oppilaskunnat yhdessä kaksi jäsentä.

 

Jäsenen haku alkaa maanantaina 13.9.2021. Ehdokkaaksi asettuminen tapahtuu täyttämällä TYYn verkkosivuilta löytyvä sähköinen lomake maanantaihin 27.9.2021 klo 16.00 mennessä. Hakuajan umpeuduttua edustajiston valintatoimikunta valmistelee valittavista esityksen hallitukselle. Uusien hallituksen jäsenten valinta tehdään 8.10.2021 pidettävässä TYYn hallituksen kokouksessa.

 

Eduksi katsotaan aiempi kokemus hallinnossa toimimisesta, hakemuksesta ilmenevä motivaatio tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ja halu vaikuttaa opiskelija-asumiseen.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuisen joukon eritaustaisia ihmisiä.

Hae Turun ylioppilaskyläsäätiön hallitukseen


Lisätietoja:

Sosiaalipoliittinen asiantuntija Ville Ritola, puh. 044 796 1078, tyy-sopoasiantuntija@utu.fi