Olet täällä

Hae tuottamaan Campussitsejä

Hakukuulutus | 11.3.2016

Campussitsit ovat suuret ulkoilmasitsit, joille osallistuu opiskelijoita kaikista Turun korkeakouluista. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi tapahtuman koordinointityössä, järjestämään suurta ja näkyvää ulkoilmatapahtumaa Turkuun ja verkostoitumaan laajasti korkeakoulujen välillä.

 

ÅAS, TYY, TUO ja Novium hakevat tapahtumatuottajaa Campussitseille 2016

Turkulaiset ylioppilas- ja opiskelijakunnat hakevat tapahtumatuottajaa syksyksi 2016 valmistelemaan ja toteuttamaan Campussitsejä kaikille Turun korkeakoulujen opiskelijoille. Sitsit järjestetään tänä vuonna 21.9.

Campussitsit järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014, ja tarkoituksena on jälleen tehdä opiskelijakulttuurista näkyvä osa Turun kaupunkikuvaa järjestämällä suuret ulkoilmasitsit keskeisellä paikalla kaupungissa. Tapahtumaa rahoittaa Turun kaupungin, korkeakoulujen ja ylioppilas- ja opiskelijakuntien toimijoista koostuva yhteistyöverkosto RSGT ja järjestelyissä tapahtumatuottajaa avustavat kuntien kulttuurivastaavat.

Tapahtumatuottajan tehtävänä on vastata sitsien käytännön järjestelyistä, lupa-asioista ja tarvittavista tilauksista, sekä koordinoida toteutusta tapahtumapäivänä. Tapahtuman jälkeen toimitetaan loppuraportti. Työssä vaaditaan vahvaa organisointikykyä, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta. Kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä hyvät taidot suomen ja ruotsin kielessä katsotaan eduksi. Tuottajan tulee olla joustavasti käytettävissä syyskuussa ja tavoitettavissa myös kesäkuukausina.

Tehtävästä maksetaan 500,00 euron suuruinen palkkio, joka sisältää lomakorvauksen. Työsuhde alkaa heti kun valinta on tehty ja päättyy, kun loppuraportti tapahtumasta on toimitettu. Pääosa työstä tapahtuu syyskuun alussa. Virallisesti tuottaja on työsuhteessa ÅAS:iin ja hänen esimiehenään toimii ÅAS:n pääsihteeri. Avuksi työhönsä tuottaja saa viime vuoden materiaalit.

Hakuaika tehtävään alkaa 11.3. ja päättyy 8.4 klo 12.00. Valinnan tekee ylioppilas- ja opiskelijakuntien edustajista koostuva työryhmä ja se virallistetaan ÅAS:n hallituksen kokouksessa 15.4. Hakijat haastatellaan tarvittaessa viikon 15 alussa.

Hakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen karen@abo.fi.

Lisätietoja:

Oscar Karlsson, ÅAS
Studenttraditioner och Specialföreningar
oscar-karen@abo.fi
050 407 8829

Laura Aaltonen, TYY
Järjestö- ja kulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1058