Olet täällä

Hae täydennyshaussa opiskelijaedustajaksi yliopiston hallintoon

Jaa +

Uutinen | 7.5.2018

Opiskelijoita haetaan yliopiston hallintoon täydennyshaussa. Täytettävänä on paikkoja kaksivuotiskauden loppuajaksi (1.1.2018 - 31.12.2019) sekä kolmivuotinen kieli- ja viestintäopintojen keskuksen johtokunnan opiskelijaedustajien paikka.

Haussa voit hakea seuraavien toimielimien paikkoja, suluissa haettavien edustajien lukumäärä:

  • Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen johtokunta (2 varsinaista + 2 varajäsentä)
  • Sote-akatemian koulutusryhmä (2+2)
  • Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan täydennyshaku (0+1)

Opiskelijajäseniksi ovat TYYn ohjesäännön mukaan hakukelpoisia henkilöt, joilla on oikeus suorittaa alempi korkeakoulututkinto, ylempi korkeakoulututkinto, lisensiaatin tai tohtorin tutkinto, erikoislääkärin tai erikoishammaslääkärin opinnot Turun yliopistossa. Hakukelpoisuuden edellytyksenä on lisäksi se, että opiskelija on ilmoittautunut läsnäolevaksi. Hakukelpoisia eivät kuitenkaan ole henkilöt, jotka ovat päätoimisessa, vähintään kaksitoista kuukautta kestävässä työsuhteessa yliopistoon. Päätoimisuuden rajana pidetään 30 tuntia viikossa.

TYYn hallinnon opiskelijaedustajien valintaa koskevan ohjesäännön mukaan hallinnon opiskelijaedustajapaikat on rajattu kolmeen per henkilö. Rajaus ei koske tiedekuntien tai laitosten sisäisiä työryhmiä. Kirjauksella pyritään hallinnon opiskelijaedustajapaikkojen tasaiseen jakaantumiseen.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

> Hakulomake