Olet täällä

Hae Running Dinner kokiksi!

Jaa +

Uutinen | 4.10.2018

Just sie kansainvälisyyttä elämääsi ja kotiisi kaipaava suomalainen!

Haluatko illallistaa ilmaiseksi rennosti kansainvälisessä porukassa ja tarjota aimo annoksen suomalaista kulttuuria vaihtareille? ESN Uni Turku järjestää tiistaina 16.11. vaihtareille Running Dinner -tapahtuman, ja me tarvitaan rutkasti suomalaisia kokkeja (tai kokkipareja), jotka on valmiita avaamaan kotiensa ovet vaihtareille.

Running Dinnerin idea on siis se, että vaihtarit kulkevat 3-4 hengen ryhmissä kolmen suomalaisen kodin kautta ja näkevät ja tutustuvat suomalaiseen kulttuuriin ja ruokaan. Ensimmäisessä paikassa nautitaan alkuruoka, toisessa pääruoka ja kolmannessa jälkiruoka. Jokaisessa kodissa tietysti pidetään hauskaa ja tutustutaan uusiin ihmisiin. 

Tarvitsemme mieluiten keskusta-yliopisto-YO-kylä-akselilla asuvia suomalaisia hostaamaan kolmea vaihtariryhmää. Jos asut muualla, koeta innostaa lähistöllä asuvia kavereita mukaan kokkaamaan. The more the merrier! Yksi talous siis valmistaa 3 kertaa saman ruokalajin (esim. alkuruuan), ja vaihtariryhmät saapuvat noin tunnin välein. Tarjottava ruokalaji on täysin kokin päätettävissä, taitojen mukaan pakastepizzasta tuulihattutorniin.

Running Dinner on tarkoitus järjestää perjantaina 16. marraskuuta, ja toivomme että kokkeja saataisiin jo alkumetreillä mukaan sankoin joukoin, jotta tapahtumaa pääsisi promoamaan vaihtareille.

Kokkina et pääse vaikuttamaan teetkö alku- vai pääruuan taikka jälkkärin. Mikäli sinulla on jokin erityisen pakottava syy, voimme yrittää laittaa sinut sopivaan ruokalajiin, mutta esitäthän toivomuksesi jo heti ilmoittautuessasi. Muistathan kertoa myös mahdollisista lemmikeistä, jotta allergiat eivät tule yllätyksenä.

ESN Uni Turku korvaa Running Dinnerin ruokakulut seuraavasti: alkuruoka 18 €, pääruoka 35 €, jälkiruoka 18 €.

Huom! Tämä FB-ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään, joten kutsu rohkeasti kavereitasi mukaan! Sitova ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta ja aikaa ilmoittautumiselle on 22.10. asti.

Mitä useampi suomalainen saadaan mukaan, sitä useampi vaihto-opiskelijakin pääsee kokemaan tämän elämyksen!

Tervetuloa mukaan!