Olet täällä

Hae Projektiässien kesävalmennukseen

Jaa +

Uutinen | 8.4.2015

Kaipaatko kesäksi mielekästä tekemistä, joka kehittää projektiosaamistasi? Haluatko kartuttaa työkokemustasi toteuttamalla aitoja työelämän projekteja oikeille asiakkaille?

Jos jäit ilman kesätyöpaikkaa tai haluat edistää opintojasi kesän aikana: Lähde mukaan Projektiässien kesävalmennukseen!

Projektiässät on valmennuskurssi, joka tarjoaa mahdollisuuden kerryttää projektinhallintaosaamista oikean asiakasprojektin kautta. Kurssin asiakkaita ovat paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Asiakasprojekti suoritetaan 3–5 hengen monialaisissa ja osin myös hajautetuissa tiimeissä, joissa osa opiskelijoista toimii Jyväskylässä. Lisäksi järjestetään yhteisiä tapaamisia projektityön tueksi.

Kenelle?

Valmennus on suunnattu kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille (noin 3. vuosikurssista eteenpäin) ja vuonna 2014 valmistuneille.

Milloin?

Valmennuskurssi järjestetään 12.5.–30.8.2015. Valmennukseen sisältyy kaikille opiskelijoille pakollisia lähipäiviä, tutustu tarkempaan aikatauluun nettisivuillamme.

Miten haen mukaan?

  • Tietoa valmennuksesta ja opiskelijahausta löytyy nettisivuiltamme: www.projektiassat.fi.
  • Hakuaika on 1.–22.4.2015, kaikki hakijat haastatellaan pe 24.4.2015.
  • Hae mukaan täyttämällä nettilomakkeemme ja liittämällä mukaan CV.
  • Valinnoista ilmoitetaan viimeistään 7.5.2015.