Olet täällä

Hae opiskelijatuutoriksi

Uutinen | 2.2.2017

(kuva: Nella Keski-Oja)

haku käynnissä 28.2.2017 asti

>> Hakulomakkeet löydät intranetistä

Tuutori tutustuttaa uudet opiskelijat oppiaineen, tiedekunnan ja yliopiston arkeen. Opiskelijatuutorina saat arvokasta kokemusta, opintopisteitä ja rahallisen korvauksen.

Haemme nyt tuutoreita syksyllä 2017 lukuvuotensa aloittaville uusille opiskelijoille. Samassa haussa voit hakea kotimaisten opiskelijoiden, kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden tai kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden tuutoriksi – tai vaikka näihin kaikkiin.

Tuutorina toimiminen antaa mahdollisuuden kehittää ryhmänohjaamisen taitoja ja vuorovaikutusosaamista. Uudet tuutorit saavat tuekseen koulutuksen, joka käynnistyy monissa tiedekunnissa jo kevään aikana. Koulutuksen aikana perehdytään pienryhmäohjaamiseen ja tiedekunnan tuutorointikäytäntöihin. Tiedekunnat myöntävät tuutoroinnista opintopisteitä ja rahallisen korvauksen.

Voit hakea oman oppiaineesi tai koulutusohjelmasi uusien opiskelijoiden tuutoriksi. Kannattaa myös huomioida mahdollisuus hakea kansainvälisten opiskelijoiden tuutoriksi, jolloin pääset tutustumaan eri puolilta maailmaa tuleviin opiskelijoihin sekä harjaannuttamaan kielitaitoasi.

 

Lisätietoja: 
Tuutorointivastaava, Matias Virta. tyy-ay@utu.fi