Olet täällä

Hae Fastlaskiaisen tapahtumatuottajaksi

Jaa +

Hakukuulutus | 16.11.2015

Fastlaskiainen luodaan vahvalla yhteistyöllä

Turun ylioppilas- ja opiskelijakuntien yhteinen laskiaisrieha Fastlaskiainen syntyy tapahtumatuottajan ja kuntien edustajien voimin. Tänä vuonna tapahtuman koordinoinnista vastasi tapahtumatuottaja Carl-Erik Strandberg.

"Fastlaskiaisen tuottaminen on täydellinen työ, jos haluaa kokemusta johtajuudesta, yhteistyöstä ja organisoinnista sekä nähdä työnsä upean tuloksen. Omien ideoiden ja ajatusten kehittyminen todelliseksi sadoille opiskelijoille on parasta mitä olen kokenut", kertoo Strandberg.

Lue hakukuulutuksesta tarkemmin, mitä Fastlaskiaiseen ja sen tuottamiseen sisältyy. Haku seuraavan vuoden tapahtuman tuottajaksi on auki 29.11. asti kaikkien korkeakoulujen opiskelijoille.

 

Hakukuulutus

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään Fastlaskiaista

Haluatko päästä näkemään oman kädenjälkesi yhdessä Turun perinteisimmistä ja poikkitieteellisimmistä tapahtumista? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea tapahtumatuottajaksi 9.2.2016 pidettävään Fastlaskiaiseen. Tapahtumatuottajana pääset vaikuttamaan ohjelmasisältöihin ja kehittämään tapahtumaa entistä paremmaksi. Samalla saat kontakteja Turun suurimpiin ylioppilas- ja opiskelijakuntiin.

Fastlaskiaisen tuottaminen antaa ainutlaatuisen arvokasta työkokemusta suuren yleisötilaisuuden järjestämisestä, projektin vetämisestä sekä tiimityöskentelystä kannustavassa ilmapiirissä, osana nuorekasta ja innostavaa työympäristöä.

Tapahtumatuottajan tehtäviin kuuluu

  • koko tapahtuman organisointi ja koordinoiminen,
  • ohjelman suunnittelu ja ilmoittautumisten hallinnointi,
  • tiedotuksen suunnittelu,
  • tilojen, kuljetusten, lupien, järjestyksenvalvojien ja äänentoiston hankkiminen,
  • yhteydenpito yhteistyötahoihin,
  • tarvittavan siivouksen järjestäminen,
  • tapahtuman kehittäminen,
  • loppuraportointi sekä
  • muut mahdolliset tehtävät sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, sekä yhteistyö- ja stressinsietokykyä. Kokemus tapahtumien järjestämisestä ja ruotsin- ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Tapahtumatuottaja saa työhönsä tarvittavaa tukea ja ohjausta, minkä lisäksi hänellä on käytössään edellisten vuosien materiaalit. Tapahtumatuottaja työskentelee yhteistyössä TYYn, ÅAS:n, TUO:n ja Noviumin hallituksien opiskelijakulttuurivastaavien kanssa ja voi halutessaan rekrytoida tuekseen vapaaehtoistiimin.

Tapahtumatuottajalle maksetaan projektin tuottamisesta 400 euron palkkio (sis. lomakorvauksen).  Tuottajan virallisena esihenkilönä toimii TYYn pääsihteeri.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 29.11.2015 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-jarjestosihteeri@utu.fi. Hakemuksen kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti. Haku tehdään anonyymisti ja osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa viikolla 49. Valinnan tekee TYYn hallitus ja työ alkaa heti kun valinnan tulos on julkistettu.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätiedot:
Riina Lumme
TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
+358 44 070 5780
tyy-kulttuuri@utu.fi
www.tyy.fi

Richard Backman
ÅAS:n hallituksen kulttuuri- ja järjestövastaava
+358 40 869 9330
richi-karen@abo.fi

Air Max 1 Ultra Essential