Olet täällä

Frankin uusi ja parempi opiskelijapalvelu on pian käytettävissäsi!

Jaa +

Uutinen | 2.7.2018

Luvassa paljon pyydetty hakuominaisuus Frank Appiin, vinkkejä ja neuvoja opiskelijan eri elämäntilanteisiin sekä paljon muuta kivaa, unohtamatta satoja huippuetuja ympäri Suomen!

MILLOIN? 
Pian! Kerromme sinulle heti kun uusi palvelu on valmiina käyttöön. Julkaisu tehdään heinäkuun aikana.

MITEN? 
Päivitä Frank App uusimpaan sovellusversioon omassa sovelluskaupassasi (AppStore / Play Store), kun päivitys on saatavilla ja kirjaudu sisään student.frank.fi-verkkopalvelun tunnuksillasi / rekisteröidy tarvittaessa! Selaimella voit jatkaa palvelumme käyttöä kuten ennenkin.

Frank päivittää myös hintojaan 

Frankin opiskelijakorttituotteiden hinnat muuttuvat heinä-elokuun 2018 vaihteessa. 

Opiskelijan lifehack -paketti

  • Digitaalinen opiskelijakortti Frank App 0 € / 12 kk (ovh 2,90 € / 12 kk)
  • Opiskelijakortti maksuominaisuudella ja nuorille suunnatut pankkipalvelut Danske Bankilta 0 €, kortti postitettuna suoraan kotiisi. Kortin voimassaolo validoidaan lukuvuositarralla, jonka saat opiskelijajärjestöltäsi.
  • 2 kk ilmaista katseluaikaa HBO Nordicin sisältöihin, kun aktivoit Danske Bankin mobiilipankkisovelluksen! Katselukoodeja tarjolla rajallinen määrä, toimi siis nopeasti! Huom! HBO-etu voimassa 1.8. alkaen, vain uusille Danske-opiskelijakortin tilaajille. Koodi aktivoitava vuoden 2018 loppuun mennessä.
  • Voit liittää niin digitaaliseen tai maksuominaisuudelliseen opiskelijakorttiisi kansainvälisen ISIC-tunnisteen. Digitaalinen ISIC 4 € / 12 kk, Dansken korttiin liitettynä 16 € / 5 v

Digitaalinen opiskelijakortti Frank App

  • Opiskelijakortti suoraan puhelimessasi 2,90 € / 12 kk
  • Jokainen Frankin palveluun rekisteröityvä opiskelija saa yhden (1) kuukauden ilmaista käyttöaikaa digikortille, alkaen rekisteröitymishetkestä.
  • Voit liittää Frank Appiin digitaalisen ISIC:n hintaan 4 € / 12 kk, ja saat opiskelijaedut myös ulkomailla!

Muovinen opiskelijakortti alk. 16,10€ + digitaalinen opiskelijakortti vuodeksi 0€

  • Opiskelijakortti 16,10 €, jonka voimassaolo validoidaan lukuvuositarralla, jonka saat opiskelijajärjestöltäsi (ylioppilas - tai opiskelijakunta). Tarra uusitaan lukuvuosittain.
  • Kiinnostaako vaihto-opinnot tai matkustelu yleensä? Liitä muovikorttiisi kansainvälinen ISIC-tunniste 16 € lisähintaan (yht. 32,10 €). ISIC on voimassa 5 vuotta.
  • Muovikortin hintaan lisätään 1 € toimitusmaksu.

HUOM! Digitaalinen opiskelijakortti on käytössäsi 12 kk ostohetkestä, mikäli sinulla on koko tuon 12 kk ajan voimassa oleva opiskelijastatus (olet läsnäoleva kuluvalla lukukaudella).

Mikäli olet poissaoleva kesken 12kk käyttöjakson (esimerkiksi valmistut), opiskelijastatuksesi muuttuu poissaolevaksi korkeakoulusi rekisterissä. Tämän jälkeen digitaalinen opiskelijakortti palvelee sinua enää 30 päivää, jonka jälkeen se deaktivoituu. Emme palauta rahoja käyttämättä jääneistä kuukausista. Hyväksyt tuotteen ostaessasi sen, että sinulla on oltava läsnäoleva opiskelijastatus digitaalisen opiskelijakortin hyödyntämiseksi.

TÄRKEÄÄ INFORMAATIOTA NIILLE OPISKELIJOILLE, JOTKA EIVÄT OLE LÄSNÄ ENÄÄ ENSI LUKUVUONNA: 

Mikäli et jatka opintoja ensi lukuvuonna läsnäolevana opiskelijana (1.8. alkaen) sinun tulee päivittää Frank App uusimpaan sovellusversioon heinäkuun aikana! Näin voit jatkaa digikortin käyttöä vielä elokuun loppuun asti.
Jos et päivitä sovellusta heinäkuussa, emme valitettavasti voi tarjota sinulle enää opiskelijakorttia elokuussa, koska opiskelijastatuksesi ei ole enää läsnäoleva. Toimi siis heti kun saat meiltä viestin sovelluksen päivittämisestä.

Julkaisemme heinäkuun aikana uuden version digitaalisesta opiskelijapalvelustamme. Palvelu tulee korvaamaan ja yhdistämään Frankin digitaalisen opiskelijakortin (Frank App) sekä student.frank.fi-verkkopalvelun yhdeksi ja samaksi, paremmaksi digitaaliseksi palveluksi. Yhdet käyttäjätunnukset, yksi opiskelijastatus, parhaat opiskelijaedut = Frank! 

Palvelun kehittämisen kautta on haluttu mahdollistaa, että palvelu vastaa paremmin opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin, alkaen toisen asteen lukio- tai ammatillisen oppilaitoksen opinnoista ja jatkuen aina korkea-asteelta valmistumiseen. Sama Frankin palvelu on kaverinasi koko opintopolkusi ajan ja vinkkaamassa sinulle parhaista ja olennaisimmista opiskelijaeduista, jotta opiskeluaikasi olisi timanttista