Olet täällä

Etsimme vapaaehtoisia Vappu-tiimiin!

Uutinen | 25.2.2020

ETSIMME

Kahta ohjelmavastaavaa, joiden tehtäviin kuuluvat vappuaaton ja -päivän ohjelman suunnittelu, kehitys ja toteutus yhdessä TYYn toimiston kanssa. Pääset vaikuttamaan siihen, millaista ohjelmaa Vappupiknikillä järjestetään perinteisten ohjelmien ohella ja siihen, mitä vappuaattona tapahtuu ennen perinteistä lakitustilaisuutta.

Vapaaehtoistehtävässäsi sinua tukee ja ohjaa TYYn tapahtumatuottaja sekä hallituksen opiskelijakulttuurivastaavat. Pääset kerryttämään kokemustasi suurten tapahtumien tekemisessä, opit projektien hallinnosta ja toteutuksesta sekä saat jättää kädenjälkesi valtakunnan TYYlikkäimmän vapun ohjelmaan. Työskentelet osana vapputiimiä, joka koostuu edellä mainittujen TYYn toimijoiden lisäksi vapaaehtoisista viestintähenkilöistä sekä TYYn ympäristö- ja yhdenvertaisuussiivistä.

Suositeltavat taidot: ryhmätyöskentely, kokonaisuuksien hallinta, sujuva suomen TAI englannin kielen taito, aiempaa kokemusta jonkinlaisesta tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tehtävässä saatu osaaminen: projektihallinto, ryhmätyöskentely, viestinnälliset taidot, kokemus suurien tapahtumaprojektien toteutuksesta.


Kahta markkinointi- ja viestintävastaavaa, joiden tehtäviin kuuluvat vappuaaton- ja päivän viestinnän suunnittelu ja toteutus sekä etukäteen tehtävä markkinointiviestintä. Pääset vaikuttamaan siihen, miltä TYYlikäs vappu näyttää TYYn viestintäkanavissa ja pääset kehittämään uusia keinoja tavoittaa opiskelijat ja muut turkulaiset. Työskentelet yhdessä TYYn toimiston väen kanssa.

Vapaaehtoistehtävässäsi sinua tukee ja ohjaa TYYn tapahtumatuottaja sekä hallituksen opiskelijakulttuurivastaavat ja viestintävastaavat. Pääset kerryttämään kokemusta suurten tapahtumien markkinoinnissa ja viestinnässä sekä pääset oppimaan projektiviestinnän ja organisaatioviestinnän keinoja. Saat jättää kädenjälkesi valtakunnan TYYlikkäimmän vapun viestintään. Työskentelet osana vapputiimiä, joka koostuu edellä mainittujen TYYn toimijoiden lisäksi vapaaehtoisista viestintähenkilöistä sekä TYYn ympäristö- ja yhdenvertaisuussiivistä.

Suositeltavat taidot: ryhmätyöskentely, aiempi viestinnällinen kokemus, sujuva suomen TAI englannin kielen taito, viestintäkanavien tuntemus.

Tehtävässä saatu osaaminen: projektihallinto, tapahtumaprojektin viestinnälliset taidot, kokemus suurien tapahtumaprojektien toteutuksessa.


Hae tehtäviin tällä lomakkeella. Hakuaika päättyy 3.3., joten olethan vikkelä hakemuksesi kanssa!

>> Hae mukaan