Olet täällä

Erasmus Days 2020 saapuu Turkuun!

Uutinen | 14.10.2020

Lähde mukaan TikTok-tanssiin, jaa somessa kuvia ikimuistoisista Erasmus-hetkistä tai osallistu Turun yliopiston Erasmus-tietoiskuzoomiin. Erasmus-päivät alkavat huomenna ja niitä eletään tänä vuonna Turun yliopistossa vahvasti virtuaalisesti.

​Erasmus Days on kolme päivää kestävä tapahtuma, jonka aikana eri puolilla Eurooppaa levitetään tietoa Erasmus+ -ohjelmaan kuuluvien koulutus-, nuoriso- ja liikuntahankkeiden kokemuksista ja opeista. Mukaan on ilmoittautunut 1900 toimijaa eri puolilta maailmaa. Teemapäivän kansainvälinen tunnus on #erasmusdays.

Turun yliopiston kansainvälinen liikkuvuustiimi järjestää ohjelmaa Erasmus-päiville. Torstaina on luvassa Zoom-webinaari Turun yliopiston kansainvälistymismahdollisuuksista sekä Q&A, johon voi tulla esittämään kysymyksiä kansainvälistymisestä tai muuten vain moikkaamaan kansainvälisen liikkuvuuden tiimiä.

Kansainvälisen liikkuvuuden tiimi on jalkautunut myös someen ja haastaa vaihdossa olevat tai olleet jakamaan Instagramissa kuvia ja videoita Erasmus-päivien aikaan. Erasmus-päivien tämänvuotisena teemana ovat ympäristöasiat, tasa-arvo, osallisuus sekä digitaidot. Miten ne ovat näkyneet juuri sinun Erasmus-vaihdossasi? Jaetaan mieleenpainuvimmasta Erasmus-hetkestä kuvia someen hashtagilla #utuerasmusdays2020. Haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan äänikirjalahjakortteja.

Kuten olet ehkä Instagram-tileiltämme jo huomannut, Kansainvälisen liikkuvuuden tiimi haastaa kaikki yhteiseen TikTok-tanssiin! Teemana korona-ajan erilaiset tervehdykset: miten voi esittää tervehdyksiä turvallisesti, olivat ne esimerkiksi aaltoja, kyynärpäätervehdyksiä tai sitten jalkaheilautuksia. Jaamme haasteen vastaanottaneiden videoita utuvaihdossa ja utuexchange –Instagram-tileillämme, joten muistathan käyttää hashtagia #utuerasmusdays2020.

15.10.2020 Klo 15-16 Erasmus-webinaari Zoomissa

  • Tietoa Erasmus-ohjelmasta ja sen tuomista kansainvälistymismahdollisuuksista (Huom. vain suomeksi)
  • Q&A – Kansainvälinen liikkuvuus ja ESN (tbc) vastaamassa kysymyksiin!
  • Zoom-linkki webinaariin: https://utu.zoom.us/j/62188439908

15.–17.10.2020 Instagramissa

  • Osallistu Erasmus kuvahaasteeseen #utuerasmusdays2020!
  • Tee oma versiosi TikTok-tanssistamme!

19.10.2020 Arvonta

  • Kuvahaasteeseen #utuerasmusdays2020 osallistuneiden kesken arvotaan äänikirjalahjakortteja!

Ystävällisin terveisin,

Suvi, Katariina ja Annastiina

Kansainvälinen liikkuvuus