Olet täällä

Ei ihan perus tapahtumajärkkäämistä

Uutinen | 1.4.2016

Tytti Svetloff kertoo, millaista oli TYYn avajaisviikon tapahtumatuottajana.

Svetloff toimi avajaisviikon tapahtumatuottajana vuonna 2015.

– Vastasin avajaisviikon ideoinnista ja toteutuksesta yhdessä hallituksen opiskelijakulttuurivastaavan kanssa. Huolehdin tilavarauksista, pidin yhteyttä yliopistoon ja muihin yhteistyötahoihin. Kehittelin visuaalisen ilmeen ja hoidin käytännön järjestelyjä, Svetloff kuvailee tehtäväänsä.

Avajaisviikon tapahtuma sujui Svetloffin mielestä hyvin. Tapahtumien osallistujamäärät vaihtelivat mainonnasta, ajankohdasta ja säästä riippuen. Sitsilalupiknikillä aurinkoinen ilma suosi kävijöitä, mutta esimerkiksi Kampuskulttuuria-kierros jouduttiin järjestämään harmaammassa säässä.

Avajaisviikon tapahtumatuottajan tärkeimmiksi taidoiksi Svetloff listaa ajanhallinnan ja kommunikoinnin. Tapahtumatuottaja koordinoi ihmisiä ja asioita, joten pää kannattaa säilyttää kylmänä ja mieli rentona.

Svetloff kannustaa hakemaan vuoden 2016 avajaisviikon tapahtumatuottajaksi.

– Tapahtumatuottajan tehtävä ei ollut ihan perustapahtumajärkkäämistä, vaan hauskaa toimintaa. Siinä pääsi tutustumaan TYYn tapahtumien taustahulinaan. Palkitsevinta oli TYYlikäs Avaus torstaina, kun kaikki ohjelma oli ohi ja ihmiset tulivat bileisiin sankoin joukoin hyvällä fiiliksellä, Svetloff kertoo.

Hae vuoden 2016 avajaisviikon tapahtumatuottajaksi

Vuonna 2016 avajaisviikko järjestetään 5.–9.9. Perinteistä avajaiskarnevaalia vietetään yhdessä yliopiston kanssa maanantaina 5.9. ja TYYlikäs Avaus -bileet järjestetään keskiviikkona 7.9. Avajaisviikon ohjelma muodostetaan yhteistyössä TYYn ja sen järjestöjen välillä.

TYY etsii tapahtumatuottajaa tai tuottajaparia vuoden 2016 avajaisviikolle. Tuottaja/tuottajat vastaavat muun muassa avajaiskarnevaalin ohjelmasta, tilavarauksista sekä markkinoinnin suunnittelusta. Lisäksi tuottaja/tuottajat koordinoivat avajaisviikon ohjelmakokonaisuutta sekä osallistuvat uusien tapahtumien ideointiin ja toteutukseen yhdessä opiskelijakulttuurivastaavan ja järjestöjen edustajien kanssa.

Hae TYYn avajaisviikon tapahtumatuottajaksi 3.4.2016 klo 23.59 mennessä.

Lue tarkempi hakukuulutus.